Finomságok és újdonságok az Amadeus üzleti reggelijén

Szerző: Pintér Tünde

 2013. szeptember 27. 15:01

A meleg rántotta mellett szellemi táplálékkal is ellátta vendégeit az Amadeus Magyarország október 27-én a Vakvarjú Étteremben megtartott üzleti reggelijén. A kötetlen eszmecserére is módot adó rendezvény számos érdeklődőt vonzott.
A vállalati önkiszolgáló rendszerek előnyeit taglaló előadáson nem csak az ügyfelek online kiszolgálásában rejlő lehetőségeket részletezték, azt is hangsúlyozták, hogy a vállalatok nyitottak az együttműködés modern formájára. Elhangzott: az Amadeus Offers a klasszikus ügyintézést teszi kényelmesebbé és gyorsabbá, egy dokumentumon belül több ajánlat megjelenítésére ad lehetőséget, legyen szó akár repülőjegyről, akár szálláshelyről, akár a kettő kombinációjáról. A bevezetés alatt álló Selling Platform Connect többféle előnyt ötvöz. Grafikus felülete logikus és egyszerű, a termék testre szabható, használatához nincs szükség telepített alkalmazásra, böngésző függetlenül működik, a közeljövőben több új funkcióval bővül.

Rendszerükből már elérhetők az Easy Jet járatai, kizárólag a GDS-eknek nyújtott, kedvező tarifákkal. A közeljövőben partnereik számára „ár-összehasonlító napot” szerveznek, melyre várják az érdeklődőket.