Három éves lett a Wizz Tours

Forrás: turizmus.com

 2016. október 03. 12:38

Három éve indult a Wizz Tours online utazási szolgáltató, a Wizz Air utazási platformja, amely kerek egy éve önálló utazásszervezőként működik.

Az elmúlt évek folyamatos növekedésének köszönhetően tavaly október óta mintegy 30 000 foglalás eredményeként közel 70 000 ügyfél élvezhette a Wizz Tours szolgáltatásainak kényelmét. Az év végére várhatóan a százötvenezredik utazót is köszöntheti az utazásszervező.

A Wizz Tours Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Wizz Air kiszervezett utazási üzletágaként indult 2013 októberében, kezdetben elsősorban a régióba irányuló utazások szervezésére fókuszálva. 2015-ben önálló céggé alakulva már a kifelé irányuló utazások szervezésére helyezte át a hangsúlyt, a wizztours.com oldalon kínálva hozzáférést több mint 130 úti cél több mint 30 000 szálláskínálatához a Wizz Air széles járathálózatában.

Az elmúlt év során megújult wizztours.com oldalon már nemcsak a repülőjegy és a szállás foglalható egy csomagban, de számos kényelmi szolgáltatás, így az utazási biztosítás és a reptéri transzfer is rugalmasan hozzáadható a foglaláshoz. Az autóbérlés és egyéb extra szolgáltatások – akár múzeumi belépők vagy városnéző túrák – megbízható partnerek ajánlatai alapján szintén elérhetők az oldalon. Ami a magyarok legkedveltebb utazási célpontjait illeti, Róma és Barcelona vezeti a városlátogatások toplistáját, míg Málta, Ciprus, Dubai és a Kanári-szigetek a tengerparti nyaralók kedvencei a Wizz Toursnál.

Az iroda ügyvezetője, Csanálosi István elmondta: „A Wizz Tours online rendszerében kényelmesen foglalhatók a repülőjegyből és szállásból, valamint egyéb szolgáltatásokból rugalmasan összeállítható csomagok, melyek díja így sokkal kedvezőbb, mint külön-külön foglalva. Célunk, hogy minden utasunk szabadon alakíthassa utazási csomagját saját igényei szerint. Ennek érdekében azon vagyunk, hogy folyamatosan egyre szélesítsük szolgáltatásaink és ajánlataink körét.”