Intelligens bőröndcímke városnéző tippekkel

Forrás: turizmus.com

 2017. július 07. 12:06

A KLM Holland Királyi Légitársaság egy praktikus eszközzel kedveskedik azoknak az utasoknak, akik szeptemberben látogatják meg a holland fővárost.

Valószínűleg hamar a Hollandiába látogató turisták kedvence lesz a szeptemberben igényelhető beszélő turistakalauz, a KLM Care Tag. A különleges tervezésű, helyszín-érzékeny eszközöket offline GPS modullal és beszédszoftverrel szerelték fel, így akár a városi sétálgatás vagy biciklizés közben is a legpontosabb utasításokat és javaslatokat kaphatják a használók.

A légitársaság évek óta elkötelezett az ügyfélorientált szolgáltatások nyújtása mellett, éppen ezért nem meglepő, hogy még a fedélzeten kívül is igyekeznek az utasaik kedvében járni.

A limitált kiadású KLM CareTageket kizárólag szeptemberben tudják ingyenesen megrendelni azok az utasok, akik Amszterdamba repülnek

 

A KLM csapata több mint 100 praktikus és igazán amszterdami tippet gyűjtött össze, és töltött fel az intelligens bőröndcímkék állományába. A hasznos javaslatok mellett számos olyan személyes ötletet is tartalmaz a rendszer, mint például: hol tudnak biciklit és csónakot bérelni, hol kóstolhatnak nagyon finom helyi ételeket ingyen, vagy hol találkozhatnak látványos street art alkotásokkal.

Az elmúlt néhány évben Amszterdam hihetetlen gyorsasággal vált a világ egyik legnépszerűbb turistacélpontjává. Januárban az ide látogatók száma meghaladta az egymillió főt, becslések szerint azonban ez a szám 2025-re akár 30%-kal is emelkedhet.

Valószínűleg hamar a turisták kedvence lesz a szeptemberben igényelhető beszélő turistakalauz, a KLM Care Tag

 

A limitált kiadású KLM CareTageket kizárólag szeptemberben tudják ingyenesen megrendelni azok az utasok, akik Amszterdamba repülnek. Az intelligens bőröndcímkék kezdetben csak angol nyelven lesznek elérhetőek, a légitársaság idei tervei között azonban szerepel a kínai, a portugál, a német és az orosz nyelvek bevezetése is.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Városkalauz a Facebookkal

2017. március 08.