Irány Agadir a Wizz Airrel

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 14. 13:50

A Wizz Air új útvonalat indít Budapestről a marokkói Agadirba. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, keddenként és szombatonként repül majd október 31-től.

Az új járatra a jegyek már foglalhatók. A dél-marokkói Agadir, amely a WIZZ 66. célállomása Budapestről, az Atlanti-óceán partján fekszik. A város évente 300 napnyi napfénnyel büszkélkedhet, tágas homokos stranddal várja az oda látogatókat, akik a város közelében található számos nemzeti parkban is megcsodálhatják Marokkó vad természeti szépségét.Az idén indított 10 útvonal és a közelmúltban bejelentett Bordeaux, Szentpétervár és Frankfurt célállomások mellett Agadir már a 14. új úti cél, amellyel a Wizz Air 2017-ben bővítette budapesti hálózatát.


A légitársaság így már 66 várossal köti össze Budapestet Európában és azon kívül is, ezáltal a magyar főváros kínálata a legváltozatosabb az egész WIZZ-hálózatban.

Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air két magyar bázisról, Budapestről és Debrecenből üzemeltet járatokat összesen 12 repülőgéppel, melyekhez két újabb budapesti gép csatlakozik 2018-ban.