Kényelmes és rugalmas transzfer a bécsi repülőtérre – együttműködési ajánlat utazási irodáknak és szállodáknak

Forrás: turizmus.com

 2014. november 06. 16:13

A FOX Autorent egyirányú autóbérlést kínál Budapest és a bécsi repülőtér között: utazás előtti este felvehetik a bérautót, otthon pakolhatnak, majd a terminál előtt szállnak ki csomagjaikkal, és az autó kulcsát egy ott váró munkatársunk kezébe adják - ennél egyszerűbb és kényelmesebb megoldás nincs!

 

Kössön partnerszerződést a FOX Autorenttel, Magyarország 1988 óta működő prémium autókölcsönzőjével!

A FOX Autorent Magyarország legrégibb, és legnagyobb független autókölcsönzője. Az elmúlt több mint 25 évben a széles ügyfélkörrel rendelkező FOX több mint egy tucatszor nyerte el a ”Best of Budapest” kitüntetést. 2014-ben átléptük az ország határait és telephelyet nyitottunk a bécsi repülőtéren, így cégünk immár öt telephellyel és két irodával működik. 2014 óta már három nemzetközi repülőtéren vagyunk jelen: a bécsi és a budapesti mellett a Hévíz-Balaton repülőtéren, jól lefedve a régió turistaforgalmát.

A honlapunkon működő online foglalási rendszeren, valamint a 24 órában működő callcenterünkön keresztül szolgáljuk ki ügyfeleinket, de mindemellett több utazási irodát szeretnénk partnerként megnyerni; szolgáltatásunk jó kiegészítője lehet a Bécsen keresztül érkező utazásoknak.

Az Ön ügyfele Budapesten felveszi autóink egyikét, amellyel saját időbeosztásában, saját tempóban kiutazik a bécsi repülőtérre, ahol az indulási terminál előtt munkatársunk átveszi tőle az autót. Csak egyszer kell ki- és bepakolni, nem szükséges parkolót keresni, sem fizetni, és nem kell zsúfolt és gyakran megbízhatatlan távolsági buszon utazni, vagy egy körülményes vonatúttal megnehezíteni az utazást.

Visszafelé persze ugyanezt a szolgáltatást ugyanilyen feltételekkel tudják igénybe venni.

Utazási iroda partnereinknek természetesen ezért jutalékot fizetünk.

Ha érdeklik a részletek, kérjük hívja a +36 70 455 4000-es telefonszámunkat.

www.foxautorent.com (x)