KLM: jutalmat kap, aki pontos

Forrás: turizmus.com

 2015. május 21. 16:38

A KLM bevezette a Jets játékot, amely már az Apple AppStore-ból és a Google Play Store-ból is ingyenesen letölthető. A játék egy különlegességet is kínál az utasoknak: a beszállókapuhoz pontosan érkező utasok a játékban extra pontokat kapnak.

Ahogyan a KLM első játéka, az Aviation Empire, úgy a Jets is összeköti a játékot a valósággal. Minden megvásárolt repülőjegyért a játékost szárnyakkal (játékbeli fizetőeszköz) jutalmazza a légitársaság. Emellett a Jets értesítést is küld az utasoknak, hogy érjenek időben a beszállókapuhoz, mert ezzel még több szárnyat gyűjthetnek. Ehhez a szolgáltatáshoz a KLM a jeladó technikát alkalmazza az amszterdami Schiphol repülőtéren.

A játék előzetese itt látható:

A Jets első szintjei Amszterdamban játszódnak, a KLM Holland Királyi Légitársaság hazájában. A játékosok papírrepülőjüket az óváros központjában és a jellegzetes kanálisok közt irányíthatják, miközben autókat, villamosokat és hajókat kell kikerülniük. Az egyszemélyes játékmódban új küldetéseket kapnak a játékosok, tárgyakat kell gyűjteniük és a fő cél, hogy minél magasabb pontszámot érjenek el. A többszemélyes játék esetében a játékos kihívhatja barátait ugyanarra a küldetésre, amit ők végeznek el. A győztesek természetesen azonnal megoszthatják diadalukat a közösségi média felületeken.

A Jets számtalan ismerős amszterdami részletet jelenít meg, mint például a felvonóhidak működését, a villamos csengését mikor a közelbe ér, valamint rozsdás biciklik is potyognak a kanálisokba. Természetesen az amszterdami Schiphol repülőtéren, egy viadukton áthaladó repülőgép se hiányozhat a látványvilágból.