Megújította szerződését az easyJet és az Amadeus

Forrás: turizmus.com

 2020. január 31. 15:07

Az easyJet légitársaság és az Amadeus bejelentette, hogy megújították hosszú távra szóló együttműködési megállapodásukat, amelynek révén az Amadeus-felhasználók továbbra is hozzáférnek a légitársaság különböző áraihoz.

A disztribúciós megállapodás erősíti a légitársaság többcsatornás növekedési stratégiáját, melynek fókuszában továbbra is az üzleti utazók igényeinek kiszolgálása áll olyan termékek révén, mint az Inclusive és a Flexi árak – közölte az Amadeus.

Folytatódik az együttműködés az Amadeusszal

Fotó: 123rf.com

Az easyJet és az Amadeus 2007 óta működik együtt. Az utóbbi években az easyJet részt vett az Amadeus Light Ticketing funkciójának tesztelésében, amelynek révén az utazási irodák ugyanúgy tudják foglalni az easyJet-járatokat, mint bármely más légitársaság járatait, miközben a légitársaság XML-technológia révén kapcsolódik az Amadeushoz.

A technológia folytatólagos használata révén az easyJet termékei és árai széles körét képes eljuttatni az utazási irodákhoz. Az Amadeus aktívan hozzájárult az easyJet foglalási forgalmának növeléséhez az Amadeus Travel Platformon és globális utazási irodai partnerhálózatán keresztül.

Kapcsolódó cikkek