Megújult a budapesti Mastercard Airport Lounge

Forrás: turizmus.com

 2023. február 02. 12:43

Újranyitott a ferihegyi reptéren a Mastercard Airport Lounge: nyugodt légkörrel, megújult étel- és italkínálattal, hosszabb nyitva tartassál, valamint megváltozott belépési szabályokkal várják az utasokat a SkyCourt terminál emeletén.

Február 1-én nyitott meg a Mastercard elmúlt hónapokban megújult váróterme a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A 160 négyzetméteres, a Duna által inspirált belső terekkel rendelkező váró egyidőben legfeljebb 56 utas befogadására alkalmas - tájékoztatott honlapján a kártyakibocsátó.

Megújult a lounge melegétel-kínálat, illetve vegetáriánus opciókat is választhatnak immár a Mastercard vendégei. Az utazókat emellett széleskörű italkínálattal, dedikált bárpulttal, valamint szűrt víz automatával várják mindennap 5 és 21 óra között.

Az újranyitott váróteremben egy csendes zóna is található azok számára, akik nyugalomra vágynak az indulásuk előtt.

A prémium Mastercard-kártyatulajdonosok nyugodt környezetben tölthetik a repülés előtti perceket

Fotó: Mastercard

 

A magasabb minőségű szolgáltatással párhuzamosan az eddigi belépési feltételek is megváltoztak. A Platinum és World Elite, valamint a Vállalati és Üzleti Prémium kártyabirtokosoknak és egy fő kisérőnek továbbra is ingyenes a belépés, további felnőtt utastársaik 8000 forintért vehetik igénybe a szolgáltatást. A Platinum és World Elite kártyatípus esetében a 18 év alattiak ingyenesen léphetnek be szüleikkel. A Magyarországon kibocsátott aranykártyával rendelkező utasok 4000 forintért vehetik igénybe a várót, kísérőiknek (maximum egy felnőtt és egy 18 év feletti saját gyermek) pedig 8000 forintot kell fizetni a belépésért.

A külföldi kibocsátású prémium Mastercard kártyabirtokosok csak 12 000 forint (30 euró) térítés ellenében használhatják a várót, valamint a Revolut Metal Mastercard kártyával rendelkező utasok is utóbbi kategóriába esnek.

A várót a Liszt Ferenc repülőtéren másik két, légitársaság-független várót is működtető Plaza Premium Group üzemelteti.

Kapcsolódó cikkek