VIP-várótermet nyitott a Tungsram Ferihegyen

Szerző: Falus Tamás

Forrás: turizmus.com

 2020. február 11. 17:19

Átadták a budapesti repülőtér első vállalati váróját, ahol a cég nemzetközi partnerei a magyar gasztronómia ízeit élvezhetik.

„Professzionális és innovatív megoldásokat kínálunk, ezért magától értetődő volt az ötlet: innovációt viszünk abba is, ahogyan nemzetközi ügyfeleinknek megmutatjuk, és hirdetjük magunkat. Ezért hoztuk létre ezt a várót, ahol ügyfeleink kényelmesen várakozhatnak gépük indulásáig”– Jörg Bauer, a Tungsram Group elnök-vezérigazgatója büszkélkedett így a Tungsram VIP-váró ünnepélyes átadásán február 11-én.

A Tungsram Lounge csak a cég partnereit szolgálja ki

Fotó: Dósa Győző/Budapest Airport

A február 12-től üzemelő Tungsram Lounge a 2A Terminál A8-as beszállókapuja mellett található. Hetvenkét négyzetméteres, egyszerre 15–20 vendéget tud befogadni. Naponta reggel fél hattól este kilencig tart nyitva, kizárólag a cég által meghívottak számára, akik akár külön tárgyalóban is folytathatnak üzleti megbeszéléseket.

„A váróterem kiválóan jelképezi a Budapest Airport és a Tungsram közötti partnerséget. Biztosak vagyunk abban, hogy az új üzleti váró, és a Tungsram jelenléte a repülőtér exkluzív hirdetési felületein nagyban hozzájárulnak az innovatív magyar cég nemzetközi elismertségéhez” – mondta a megnyitón Rolf Schnitzler, a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója. Ezzel egyben arra is utalt, hogy a két cég bő egy évvel ezelőtt együttműködési megállapodást kötött.

Jörg Bauer (b) és Rolf Schnitzler (j)

Fotó: Dósa Győző/Budapest Airport

A repülőtéren átadott legújabb VIP-váró alig két hónappal követi a LOT üzleti várótermét, ám Ferihegyen ez az első exkluzív lounge, amely kizárólag egyetlen vállalat vendégeit, illetve irányítóit szolgálja ki, és ahová kívülálló nem jelentkezhet.

A váró üzemeltetője a Malév Ground Handling. Hemrich Attila, a cég forgalmi igazgatója a turizmus.com számára elárulta:

a hidegkonyha elsősorban a magyar gasztronómia legnépszerűbb ételeire épül, így a téliszalámi vagy a libamáj mindig kínálatuk része lesz, és a somlói galuska sem maradhat el.

A választékkal tekintettel lesznek a Közel-Keletről érkező üzletemberekre is, akik a Tungsram nemzetközi kapcsolatai révén szintén megfordulnak majd itt. Előzetes bejelentés esetén meleg étellel is tudnak szolgálni a repülőtéren található éttermek választékából.

Exkluzív kiszolgálás és környezet várja a vendégeket

Fotó: Dósa Győző/Budapest Airport

Lesz vendégköre az exkluzív várónak, hiszen a vállalat termékeinek 95 százalékát exportálja. A Tungsram Budapestre érkező, majd hazájukba visszatérő tárgyalópartnerei bizonyára örömmel fogadják a kényelmes, exkluzív fogadtatást és kiszolgálást a számukra készült új váróban – ahol természetesen a legmodernebb Tungsram-égők világítanak.