Országjáráson az ETI

Forrás: turizmus.com

 2014. december 04. 14:30

Öt vidéki helyszínen – Győrött, Szegeden, Pécsett, Debrecenben és Miskolcon-, élénk érdeklődés mellett mutatta be viszonteladó partnereinek jövő évi kínálatát az Egyiptom-specialista ETI.

A powerpoint prezentációval és filmekkel színesített bemutatók alkalmával a résztvevők megismerhették a cég téli és jövő nyári kínálatát.

 

Az idei bemutatkozás és a biztató téli érdeklődés eredményeként a cég jelentős kapacitásbővítést tervez: 2015 nyarán saját charterjáratot indít Budapestről mindkét népszerű egyiptomi üdülőhelyre, Hurghadára és Sharm el Sheikh-re, ahol a már ismert és elismert Red Sea Hotelek várják magas minőségű szolgáltatásaikkal az utasokat.

Charterjárattal a téli szezonban is elérhetők az említett úti célok budapesti, bécsi vagy pozsonyi indulással. Külön színfoltként, egy- és kéthetes, üdüléssel kombinált Nílusi hajóutak során az ókori Egyiptom csodáival is megismerkedhetnek az ETI-utasok. Az ingyenes korai bejelentkezés és kijelentkezés lehetősége, a direkt reptéri transzfer, jelentős előfoglalási kedvezményrendszer és sok más ETI-előny még vonzóbbá teszi a kínálatot.

A prezentáció során Andreas Hámorszky a cég magyarországi country-menedzsere röviden bemutatta a kiterjedt bécsi és pozsonyi indulású árualap főbb elemeit is. A bemutatókat követő ebéd vagy vacsora alatt pedig lehetőség nyílt kötetlen beszélgetésre, a szakmai kapcsolatok elmélyítésére is.