Reptéri minibusz a múzeumban

Forrás: turizmus.com

 2014. december 07. 14:24

Hogy került a Közlekedési Múzeum kupolatermébe a veteránautók közé egy vadonatúj reptéri minibusz, ráadásul a folyamatos „zöldülés" jegyében új dizájnnal, zöldre festve? A titoknak csupán az AirportShuttle-Minibusz szállodás partnerei a tudói.

Az AirportShuttle-Minibusz (ASM) december 3-i partnerpartija után a szóban forgó minibusz is visszaállt a forgalomba, a több mint 50 tagú flotta sorába, hogy folytassa azt a rendkívül szervezett munkát, amellyel hosszú évek óta elégedettek fő rendelőik, a szállodások, és nem utolsó sorban a vendégek, hiszen – ahogy Antal Mihály vezérigazgató a rendezvényen fogalmazott – 1999 óta nem késett le utasuk repülőgépet.

 

Az év végi partnerparti – folytatta a szakember – nem csupán egy sikeres év összegzése és a karácsonyi jókívánságok miatt jött létre, az ASM vezetői rendkívül fontosnak tartják a személyes kapcsolatokat, melyet egy ilyen kötetlen hangulatú, vacsorával egybekötött találkozón erősíthetnek.
A meghívottak, vagyis a szálloda recepcióján dolgozók, akik – telefonon vagy online – napi kapcsolatban állnak a céggel, most mélyebben beleláthattak az ASM mindennapjaiba, miután Antal Mihály, bejátszott filmekkel és fotókkal lépésről-lépésre mutatta be, hogy telik egy nap náluk, mi a feladatuk a diszpécsereknek, a call centernek, a sofőröknek és az összes többi, háttérben dolgozó kollégának.

 

A cég Budapesten napi több ezer utast szállít, közülük a legnagyobb számban a szállodákból, illetve a szállodákhoz, mindkét félnek kölcsönösen érdeke, hogy a transzfer olajozott, problémamentes legyen. A beszámoló és a bejátszott kisfilmek megtekintése után a szállodásoknak már kétségük sem maradt a felől, miért nem tud várni a sofőr 5 percnél tovább az utasra, vagy miért nem tud bemenni a szálloda portájára az utashoz a főváros sokszor igen káoszos közlekedési és parkolási viszonyai között.

Újdonságként Antal Mihály kiemelte, hogy a recepciósok munkáját azzal is kívánják segíteni, hogy megújították honlapjuk foglalási oldalát: mostantól a „mutasd" gomb segítségével követhetik a szállodások is, merre tart éppen a megrendelt busz.

Az összehangolt munka sikerét sajnos rendkívül tudja hátráltatni a közterület-felügyelet – mint az a kisfilmekből is kiderült –, de az ASM vezetői remélik, hogy - mint a munkájukat segító partnert - jövőre őket is meginvitálhatják a kapcsolatépítő partira. www.airportshuttle.hu