Saját szervezésű hajóutak a megújult QuaesTour utazási termékpalettáján

Forrás: turizmus.com

 2014. november 12. 12:35

2014 októberében debütált a megújult QuaesTour első, saját szervezésű hajóútja, amely óriási sikert aratott az utasok körében. Az út során a résztvevők egy igazi autentikus dél-európai hajós kalandozás részesei lehettek a mediterráneum legnépszerűbb tengerparti gyöngyszemeit érintve.

A 8 napos utazás során a hajó olyan kihagyhatatlan klasszikusokat érintett, mint például a Cinque Terre nemzeti park, Villefranche, Barcelona, Nápoly, Róma. Az utasok kényelmét és gondtalanságát a nap 24 órájában a QuaesTour csoportkísérője garantálta. Az autentikus hangulatot minden kikötésnél helyi, magyarul beszélő idegenvezető biztosította, aki sokszor még az útikönyvekben sem szereplő, izgalmas és járatlan ’ösvényekre’ is elkalauzolta a QuaesTour utasait.

Az út nagy sikerérére és a komoly érdeklődésre való tekintettel a QuaesTour már közzé is tette tavaszi, soron következő, saját szervezésű hajóútjának részleteit: [itt]

Az októberben debütált hajóút igen kedvező fogadtatására való tekintettel a helyszín ismét a Földközi-tenger medencéje lesz, az útvonalat a kontinentális kikötéseken túl, gyönyörű szigetlátogató programok (barangolás Mallorcán – Szicílián – Máltán) fogják tovább színesíteni.

Azzal, aki pedig esetleg más vizekre szeretne ’evezni’ örömmel tudatjuk:

A QuaesTour saját szervezésű programjain kívül közel 50 hajótársaság útjait foglalja hivatalos viszonteladó partnerként, ezzel lefedve a hazai hajós-turisztikai piacon elérhető utaztatási szolgáltatások teljes spektrumát mindenkor biztosítva a kedvező, személyre szabott egyedi ajánlatokat. [itt] (x)