Szintet lépett a híres szaxofonos és a Hertz partneri kapcsolata

Forrás: turizmus.com

 2020. október 06. 12:37

Továbbra is közös utakon a világ legnagyobb autókölcsönző vállalatának hazai képviselete és a díjnyertes szaxofonos. A Hertz Autókölcsönző és Zolbert hosszú évek óta partneri kapcsolatot ápol, mely idén szeptembertől új szintre lépett.

A Hertz, mint a világ legrégebbi és legnagyobb autókölcsönző vállalata 1978 óta van jelen Magyarországon. A német többségi tulajdonú Mercur Rent a Car Kft. 1995 áprilisában alakult, mint a Hertz magyarországi franchise partnere.

A Hertz alapvető gépkocsi-kölcsönzési szolgáltatása mellett a legmagasabb szintű és leghatékonyabb kiszolgálást nyújtja ügyfeleinek, melynek eredményeképpen a vállalat számos elismerésben részesült az ügyfelek és a turisztikai szervezetek részéről.

A cég széles körű szolgáltatásai mellett elkötelezett híve az értékteremtésnek, ennek részeként több sportoló és a hazai könnyűzenei élet eredményes alakjainak mindennapi munkáját támogatja. Az együttműködések sorából kiemelkedik a Hertz és a szaxofonművész szakmai kapcsolata, melynek részeként évek óta kölcsönösen juttatják el egymás brandjét és értékeiket saját célcsoportjaik vagy épp közönségük elé.

Zolbert átveszi Hruda Csabától az egyedi dizájnnal ellátott gépkocsit

Fotó: Hertz

Megerősített együttműködésüket mostantól egy gyönyörű, egyedi dizájnnal ellátott Hyundai i30 SW is jelzi, melyet Hruda Csaba cégvezető adott át Zolbertnek, aki ennek köszönhetően könnyen és kényelmesen tud eljutni koncertjeire, az ország különböző pontjaira.

Az autón egyúttal megtalálható közös szlogenjük, a "harmónia és dinamizmus", mely esszenciálisan foglalja össze a művész által hozott zeneiséget az autókölcsönzésben rejlő dinamikával, egyúttal a felek közötti szakmai kapcsolat harmóniájára is utal.

(X)