Továbbfejlesztik a természetjáró applikációt

Forrás: turizmus.com

 2020. január 17. 11:36

A természetjáró app kínálata 2020-ban tovább bővül, és még az idén modernebbre változik a felhasználói felület, valamint a turistatérkép megjelenítése is.

A Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) 2018 decemberében jelentette meg a Természetjáró.hu mobileszközökre optimalizált változatát, az ingyenes természetjáró applikációt. Nem egészen egy év alatt több mint 100 ezren töltötték le a két nagy mobilplatformra, Androidra és iOS-re, mostanra pedig ez a szám már elérte a 150 ezres határt is.

Mostanra 439 túra között lehet válogatni a természetjáró applikációban

Fotó: MTSZ

A Természetjáró.hu elsősorban egy kirándulóknak és túrázóknak szánt digitális útikönyv. A felhasználók nem csupán felkészültségüknek és ízlésüknek megfelelő túraötletek között válogathatnak benne, hanem segítségével megismerhetik Magyarország természeti és kulturális örökségét is.

Az app katalógusában mintegy 1500 látnivaló részletes, fotókkal gazdagon illusztrált ismertetője szerepel.Az MTSZ szerkesztői folyamatosan bővítik a kínálatot, így mostanra 439 túra között lehet válogatni az egészen rövid, gyerekekkel is teljesíthető sétáktól a komoly sportértékkel bíró, hosszabb útvonalakig.