Új prémium kabinok a Lufthansa járatok fedélzetén

Forrás: turizmus.com

 2023. március 01. 11:31

A Lufthansa bejelentette első osztályú szolgáltatásának bővítését: az új Suite Plus-t. Az elsőosztályú kabin a hosszú távú járatokon, az új Airbus 350-es repülőgépeken debütál majd.

A Lufthansa tavaly októberben jelentette be az Allegris projektet, amelynek célja többek között olyan minikabinok kialakítása a járataik fedélzetén, amelyek a közel-keleti és ázsiai versenytársaiknál már elérhetőek – olvasható a légitársaság közleményére hivatkozva a Travel+ Leisure oldalán.

Az új A350-esek középső részén kap helyet a First Class Suite Plus, amelynek egységei teljesen privát térré változtathatók a mennyezetig érő falaknak köszönhetően, benne az egymás melletti, széles ülőhelyek pedig franciaággyá alakíthatóak.

A Lufthansa új, kétfős First Class Suite Plus minikabinja várhatóan 2024-ben debütál

Fotó: Lufthansa

 

A szolgáltatások közé tartozik még az óriási tárolóhelyet biztosító gardrób, az igény szerint melegíthető vagy hűthető közel egy méter széles ülések, illetve a szórakoztató rendszer széles kijelzőkkel, amelyhez az utasok saját mobileszközeiket is csatlakoztathatják.

Az étkezéseket a privát kabinokban egy nagy étkezőasztalnál lehet elfogyasztani. A kialakításnál az volt a cél, hogy egy szállodai szobához hasonló privátszféra és egyediség érzését hozzák létre a felhők felett.

A légitársaság a turistaosztály, a prémium turistaosztály és az üzleti osztály területén is fejlesztéseket hajt majd végre az Allegris projekt keretein belül, melynek célja, hogy javítsák az ügyfelek általános utazási élményét.

A 2025-ig tartó projekt a Lufthansa Csoport történetének legnagyobb termék- és szolgáltatás átalakításának a része, amely 2,5 milliárd eurós beruházással valósul meg és közel 80 új típusú repülőgépet érint majd.