ÚJ INTELLIGENS utazási tanácsadó rendszer - TripCon Good Deal Radar

Forrás: turizmus.com

 2017. május 17. 10:37

A Galileo Netbook, a Triplanet, a TraBase és még sok más intelligens megoldásról ismert hazai turisztikai informatikai cég, a Büchler & Wagner Kft. új megoldással jelentkezett szállodák és utazási irodák részére:

Akciós ajánlatkereső - Good Deal Radar

A TripCon az Ön utasának találja meg az elérhető legjobb ajánlatokat, akciós repülőjegyeket.


A TripCon sokkal pontosabbá teszi az ajánlatok célzását az utazási irodák és szállodák marketingesei számára. A rendszer megmutatja, mely repülőterek, városok érhetők el az utas által választott periódusban a legkedvezőbben, illetve honnan érhető el a szálloda a legkedvezőbben, ezzel akár százalékpontokkal növelve a konverziót. A rendszer nem egyszerűen a legolcsóbb ajánlatokat mutatja meg, hanem számos egyéb paraméter elemzése után, valóban a legjobb deal-eket.

A TripCon Good Deal Radar a térképen mutatja meg, hogy egy adott időszakban honnan érdemes vendégeket várni, vagy hova érdemes utasokat küldeni. A nagyon gyorsan változó utazási ajánlatokat a TripCon Good Deal Radar monitorozza folyamatosan, megmutatja, és végül Ön személyesen, igazi utazási tanácsadóként küldi el utasainak a legjobb ajánlatokat.

"Sok-sok éve azon dolgozunk, hogy az internet a piaci szereplők barátja legyen, ne versenytársa. A TripCon ennek a 19 éves történetnek a legújabb állomása" - nyilatkozta Bánki Róbert, a cég ügyvezetője.

Bővebb információért kattintson!

(x)