Újdonságok biciklistáknak Burgenlandban

Forrás: turizmus.com

 2015. május 04. 15:27

Az elmúlt évek átfogó adatgyűjtését és elemzését követően Burgenland kerékpáros útvonalhálózatát tovább optimalizálták és új útvonalakkal bővítették: Észak-Burgenlandban a B10-es kerékpárút, Ausztria egyetlen ötcsillagos kerékpárútja vezet a Fertő tó körül.

A kedvelt Cseresznyevirág és Lacken kerékpárutak mellett 2015 nyarától a Fesztivál kerékpárút is várja a biciklistákat. Közép-Burgenlandban a hajtánytúrának és a kerékpárutaknak köszönhetően igazán különleges kínálat várja a családokat. Dél-Burgenlandban pedig 2015. május 15-én nyitják meg a 260 kilométer hosszú, több szakaszból álló Paradies kerékpárutat, amely a speciális kulináris finomságaikról ismert Paradies manufaktúrákat köti össze egymással és akár elektromos kerékpárral is megtehető.

© Österreich Werbung / Rainer Fehringer

Burgenland hét kiemelt kerékpárúttal várja a kikapcsolódni vágyókat 2015-ben és nagyszerű ajánlatcsomagokkal, amelyekről többet a következő honlapon tudhatunk meg:http://www.burgenland.info/hu/aktivitasok/sport/kerekparozas/top-kerekpartrak-2015.html.

© NTG - steve.haider.com

2015 júniusától egy részletes útvonalterv is rendelkezésre áll, hogy mindenki megtalálja az általa kiválasztott útvonalat. Igazi újdonságnak számít az online kerékpártérkép, amely képekkel és érdekes leírással mutatja be az útba eső fontosabb látnivalókat. Kerékpáros kirándulásunk útvonalát az alábbi honlapon tervezhetjük meg:http://regio.outdooractive.com/oar-burgenland/de/touren.