Vonatjegyet mindenkinek!

Forrás: turizmus.com

 2019. február 22. 16:09

Bármely utazási iroda által használható foglalási rendszert kínál az Amadeus.

A repüléssel vagy autózással szemben a vonatozást egyre többen részesítik előnyben, hiszen a legtöbb esetben a városközponthoz közelebb esik az indulási és érkezési hely, valamint nem kell bajlódni a vezetéssel. Emellett nincs szükség a repülőtereken tapasztalt és az egyik legidegesítőbb tényezőként számon tartott biztonsági ellenőrzésre. Sőt! A vonatokon, akár a másodosztályon ülve is kényelmesebben és hatékonyabban lehet használni a munkához, szórakozáshoz használt mobil eszközöket, mint a repülős utazások alkalmával a turista osztályon. Aki emellett még a környezetvédelemre is figyelmet fordít, ahhoz igazán közel állhat a vonatozás, mivel az egy utazóra jutó kibocsátott szén-dioxid nagyságrendekkel kevesebb a repülésnél jelenleg mérthez képest.

Egyre többen részesítik előnyben a vonatozást

Fotó: turizmus.com

Ezen utazóigények kiszolgálásához nagy segítséget nyújthat az Amadeus által kifejlesztett ContentRail& LCC online foglalórendszer, amihez bármelyik utazási iroda díjmentesen hozzáférhet. Még pénzügyi letét sem szükséges ahhoz, hogy valaki belevágjon a menetjegyek értékesítésébe: hitelkártyás fizetéssel is befejezhetőek az eladási tranzakciók.

Az Amadeus Magyarország kimutatása alapján a legnépszerűbb elektronikus jeggyel eladható vasúttársaságok a Deutsche Bahn, Trenitalia, SNCF, Renfe, RussianRailways és a nemrégen integrált ÖBB. Ez utóbbi főként a budapesti indulások miatt számít fontos szereplőnek. A leggyakoribb úti célok pedig Amszterdam, Barcelona, Brüsszel, London, Madrid, Párizs és Szentpétervár az eddigi magyarországi eladások alapján.

A telepítést nem, csak egy böngészőt igénylő foglalási rendszerben diszkont légitársaságok ajánlatai is láthatóak, többek között a Wizz Air, Ryanair, EasyJet, JetBlue, Virgin America, Air Asia, Fly Dubai járataira. A lekérdezett útvonalra vonatkozóan közös találati listán jelennek meg az elérhető vasúti és fapados lehetőségek, így egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatóak és foglalhatóak a különböző ajánlatok.

Az elszámolás az iroda forgalmának megfelelően, az Amadeus által kiállított átutalásos számla alapján havonta történik. A tetszőleges jutalékszintek beállítására is alkalmas rendszer a legtöbb szolgáltató esetében elektronikus vagy – az indulás helyén jegyre váltható – voucher kiállítására ad lehetőséget, így elkerülhetőek a papírjegyek, illetve a különböző szállítói számlák beszerzése okozta kellemetlenségek.

Az Amadeus ContentRail& LCC használata teljesen független a meglévő GDS szerződéstől, bármelyik utazási iroda élhet a lehetőséggel egyszeri és havidíjak nélkül.

Bővebb információ az Amadeus ContentRail&LCC-ről:

sales@hu.amadeus.com, +36 1 880 1100

http://amadeuscontentrail.com

(x)