Marketing- & PR-igazgató – Zsidai Csoport

Forrás: turizmus.com

 2024. március 07. 12:40

Várjuk jelentkezésed, ha készen állsz, hogy csatlakozz pezsgő mindennapjainkhoz, ha érdekel a gasztronómia és a turizmus, ha szeretnél  közvetlenül és szorosan együtt dolgozni szakmai tulajdonosunkkal, Zsidai Roy-jal, aki kiemelten kezeli a marketinget, esetleg már dolgoztál is ilyen területen, és marketingvezetőként hosszú évek tapasztalatai vannak mögötted.

Főbb feladatok:

Fontos, hogy megtaláld hamar mindenkivel a közös hangot, és kommunikatív hozzáállásoddal egyensúlyt teremts, hiszen a mindennapokban több fős külsős és belsős csapatunk irányítása mellett nemzetközi partnereinkkel való egyeztetések (Jamie Oliver Group HQ, Kempinski, Marriott), két operációs vezetőnkkel, a sales csapattal és az éttermi vezetőkkel való kapcsolattartás és aktív együttműködés is feladataid közé tartozik majd.
Elengedhetetlen, hogy hatékony döntéshozatallal támogasd a mindennapokat, hiszen bármikor felmerülhetnek ad-hoc megoldásra váró kihívások.


Elvárások:

Örülünk, ha rendelkezel élő sajtókapcsolatokkal, ügynökségi háttérrel, és magabiztos ismereted van grafikai szerkesztőprogramok használatában, érdekelnek az aktuális trendek és erős online háttér jellemez, nyitottan fogadod az új irányokat és jó szövegíró készséged van.
A folyékony angol nyelvtudás elengedhetetlen, prezentációs és kapcsolatépítési készségeidre is számítunk és mindenekfelett szárnyaló kreativitásodra, íráskészségedre, ami olyan történeteket szül, hogy vendégeink alig várják a viszonttalálkozást!


Amit kínálunk:

Itt jó ötlet nem vész el, izgatottan várjuk jelentkezésed!

Munkavégzés helye: Budapest, I. kerület

Jelentkezni az alábbi e-mail-címen lehet: