Adventi kampányt indított az Orfűi TDM

Forrás: turizmus.com

 2021. november 25. 17:40

Adventi kampányt indított az Orfűi Turisztikai Egyesület TDM Szervezete. A kampány során minden nap egy-egy adventi program vagy élmény várja az Orfűre látogatókat és a helyi lakosokat.

Az adventi kampány során minden hétfőn „kinyílik” a heti naptár Orfű Facebook-oldalán, ahol az adott héten a helyi szervezetek, szolgáltatók által szerevezett programokat láthatják összefoglalva az érdeklődők.

Azokon a napokon, ahol a naptárban csak egy kis ajándékdoboz szerepel, a TDM szervezet által ajánlott meglepetésprogram fog lapulni.

Az adventi kampány során minden hétfőn „kinyílik” a heti naptár Orfű Facebook-oldalán

Fotó: Orfűi Turisztikai Egyesület TDM Szervezete

Mivel a naptár egyes napjai mindennap reggel nyílnak ki, ezért ezek a meglepetés feladatok, élmények csak a jelölt napokon, reggel fognak kiderülni.

A programok között mézeskalács készítő workshopok, karácsonyi könyvklub, szaloncukor hunting, betlehemezés, karácsonyi és mikulás ünnepségek szerepelnek, a meglepetésprogramok között pedig olyan jótékonysági akciók, „feladatok” várják a látogatókat, amelyek teljesítésével a helyi szolgáltatókat és a közösséget tudják támogatni a résztvevők.

Az adventi naptárat a látogatók Orfű facebook-oldalán követhetik.