Az ökotudatos krisnások fergeteges jubileumi búcsút ígérnek

Forrás: turizmus.com

 2023. július 24. 12:39

Fergeteges jubileumi programokkal vár az idén 30 éves Krisna-völgy a hagyományos 3 napos búcsúba. Ökrös járgányház, védikus esküvő, Holi festékdobálás, indiai kézműves finomságok, zene, tánc, művészetek, kertészeti és kézműves programok várják a látogatót.

Az idén 30 éves Krisna-völgyben, Somogyvámoson hamisítatlan jubileumi Krisna-völgyi Búcsúval készülnek. A 300 hektáron elterülő biofarmon 3 napon át – július 28–30. – lehet ismerkedni a hagyományos, vidéki magyar és az ősi védikus-indiai kultúra különlegességeivel és sajátosságaival.

Közép-Európa legnagyobb ökofalva ez olyan fenntarthatóságon és önfenntartáson alapuló közösséggel, amelynek az egyik fő célja, hogy az emberiség számára megfelelő és élhető alternatívát nyújtson a jövőre nézve.

Idén is fellép a 15 éves Gaura-váni tánccsoport

Fotó: Facebook

Az ökotudatos életvitel azonban nem csak a természetnek jó, hanem az embert is igazán boldoggá teszi. A Krisna-völgyi Búcsú a legszínesebb családi fesztivál Völgyben az év során, amely valóban 0-99 éves korig az egész családnak érdekes program és szuper kirándulás lehet. Idén már megtekinthető a Völgy új ökrös járgányháza is.

Lesz Holi Színek fesztiválja, védikus esküvő, indiai streetfood és tehenészek konyhája, indiai zene és tánc, továbbá jógabemutatók, hennafestés, színpadi programok, körséták és kertészeti programok, és  ez csupán ízelítő a 3 napos Krisna-kavalkádból.

Krisna-völgy 30 éve várja a látogatókat, télen és nyáron, évente 30 ezer vendéget fogadnak. Várhatóan a Búcsúban érkezik majd meg Krisna-völgy 500 ezredik vendége, akinek különleges meglepetés ajándékkal készülnek.