Beachattack, az ötéjszakás horvát kaland

Forrás: turizmus.com

 2023. április 25. 15:36

A Beachattack Horvátország leghíresebb bulipartján, a novaljai Zrće Beachen július 3-8-ig várja a fesztiválozókat. Az ötnapos partit kísérő éjszakai Lunar fesztiválon olyan nemzetközi sztárok is fellépnek, mint Blasterjaxx és Tujamo.

A távoli Ibiza helyett elég Horvátországig utazni annak, aki igazi tengerparti fesztiválhangulatban szeretne bulizni idén nyáron. Hatalmas zenei kínálattal készülnek a szervezők a július 3-8-ig tartó Pag-szigeti Beachattack fesztiválra.

beachattack

A Beachattack idén július 3-8-ig várja a fesztiválozókat

Fotó: Beachattack

Nappal a Zrće Beach legjobb klubjaiban Rádió 1-es DJ-k: Ajkay Ádám, Joer Junior, Regán Lili, az éjszakai Lunar Festivalon pedig nemzetközi fellépők: Blasterjaxx, Mike Candys és Felix Jaehn gondoskodnak a hajnalig tartó fergeteges hangulatról.

 

Bulizz és nyaralj!

A horvát tengerpart legnagyobb bulipartján szervezett Beachattack party nyaralás a magyar fiatalok körében egyre népszerűbb. Nem véletlenül, hiszen a Pag-sziget egyike Horvátország legszebb szigeteinek, ahol a homokos part és a kék tenger szomszédságában lévő klubok különleges élményt ígérnek.

Már a megközelítése is élmény: akár komppal, akár a tengert átívelő hídon is eljuthatunk a szigetre. A fesztiválok helyszíne, a novaljai Zrće Beach pedig hamisítatlan bulizóna, ahol semmi sem gátolja a hajnalig tartó szórakozást. Napközben nem csak a klubokban lehet élvezni a napsütést és a kellemes zenéket: az egyedi hangulatú tengeri boat partykon magyar DJ-k pörgetik a lemezeket.

 

A gazdag éjszakai életen túl Novalja igazi adriai nyaralóhely, amely a strandolás mellett számtalan aktív élményt kínál: lehet quadozni, benevezhetünk egy tengeri kajaktúrára, de az éjszakai parti hajókirándulások is népszerűek. A jet-ski, a banánhajó vagy a parasailing mellett az extrém sportok kedvelőit egy 600 méter hosszú, Európa egyik legmodernebb liftrendszerével felszerelt wakeboardpálya is várja.

beachattack

A szigeten a homokos part és a kék tenger szomszédságában lévő klubok is különleges élményt ígérnek

Fotó: Beachattack

A mediterrán sziget gasztronómiai kínálata ugyancsak ígéretes, az ínyencségek között helyi sajtokat, bárányhúst, makarónit, krémsajtos rétest, különböző tengeri ételeket és hagyományos helyi édességeket találunk.

 

Utazási csomagok saját igényekre szabva

A Beachattack szervezője, a Festival Travel International a Zrće Beachen elérhető eseményekre jegyeket és nyolcféle utazási csomagot kínál. A festivaltravel.hu platformon számos turisztikai szolgáltatás – szállásfoglalás, jegyrendelés, tengerhajózás, buszos utazás – egyszerre elérhető.

beachattack

A távoli Ibiza helyett elég Horvátországig utazni annak, aki igazi tengerparti fesztiválhangulatban szeretne bulizni idén nyáron

Fotó: Beachattack

A jegyárak, az utazási költségek, a helyi étkezés és szállás jellemzően olcsóbbak, mint sok európai fesztiválon, így minden adott, hogy a fiatalok a Beachattacken felhőtlenül szórakozzanak.