Bemutatkozik az Attila rendezvényhajó

Forrás: turizmus.com

 2016. március 21. 14:20

A több mint 90 éves csavargőzös különlegessége, hogy a múlt század eleganciájának méltósága mellett a legmodernebb elvárásokat is kielégíti. A hajó a VINTAGE stílusjegyeit viseli magán, aminek sajátossága az 1900­as éveket idéző belső térben köszön vissza.

Két fedélzettel rendelkezik, melyeket az archaizáló, de modern, art­deco jegyek jellemeznek. Az egykori dunai hajózás fénykorában ismert minőségi anyaghasználat, mint a réz korlátok és kilincsek, a tömörfa burkolatok és üveg díszek mind megtalálhatóak a fedélzetek mindegyikén.

 

A hajó befogadóképessége 140 fő, felszolgált ültetett fogadás esetén 72+40 fő, ültetett büfé étkezésnél 52+40 fő, állófogadáskor pedig 80+50 fő kényelmes ellátására alkalmas.

Az Attila 1923-­ban épült, ezután 2013-­ban került sor felújítására. A fedélzet lehetőséget biztosít CD és MP3 lejátszására, valamint mikrofonnal és AudioGuide-­al felszerelt. A felső, panoráma szinten beépített nagy teljesítményű klíma garantálja a legmagasabb szintű hűtés/fűtés szolgáltatást. Az ablakai párásodásmentesek a tökéletes élmény érdekében. A további szolgáltatások között megtalálható az LCD tv, és hangosításra is van lehetőség. A belső, különálló helyiségek kiváló teret biztosítanak esküvők, családi és céges rendezvények lebonyolítására. Az orr és tatrészen található nyitott fedélzeten Budapest csodálatos panorámája karnyújtásnyira kerül.

További tudnivalókért és a hajó bérlésével kapcsolatos információkért kérjük látogasson el a www.pandeck.hu honlapra!

(x)