Biztonságban a MICE Business Dayen

Forrás: turizmus.com

 2021. október 25. 14:29

Vigyázunk Önökre! – vallják a november 9-i MICE Business Day szervezői, akik a tartalmas program összeállítása mellett arra is kiemelt figyelmet fordítanak, hogy az üzleti turisztikai fórumot a legnagyobb körültekintéssel, biztonságos környezetben, a résztvevők egészségét megóva rendezzék meg.

Miközben az MBD szervezőinek meggyőződése szerint a tavalyi, virtuális térben megvalósult esemény és a számos online tárgyalás után az élő rendezvényekre mindennél nagyobb szükség van, természetesen tisztában vannak a járványügyi kockázatokkal, és az esemény lebonyolítása során a legnagyobb körültekintéssel járnak el.

A Hungexpo Kongresszusi Központban megtartott eseményre éppen ezért kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával lehet belépni, a programon – lázmérés után – csak egészséges, tüneteket nem mutató személyek vehetnek részt.

Miközben a helyszín méreteiben és komplexitásban ennél jóval nagyobb volumenű rendezvények befogadására hivatott, a rendezvény összlétszáma nem haladja meg a 250 főt, így a javasolt távolságtartás minden egyes programelemnél, az egész nap folyamán maximálisan megvalósítható lesz, és a megfelelő szellőzés is kiemelt figyelmet kap.

Ez az elegáns, tágas tér fog megtelni élettel az MBD alatt november 9-én

Fotó: turizmus.com/MBD

A külföldről érkező kiállítók, hosted buyerek és látogatók beengedésére szintén szigorú szabályok vonatkoznak, a mindenkor érvényes hatályos beutazási szabályok szerint. A maszk használata az esemény során ajánlott, de nem kötelező.

A megfelelő biztonsági óvintézkedésekre a helyszíngazda, a catering vonatkozásában szigorú protokollt alkalmazó Hungexpo is kiemelt figyelmet fordít.

Az étkezéshez levegős büfészigeteket alakítanak ki több kisebb állomással, a pultokat pedig úgy igyekeznek elrendezni, hogy elkerüljék a zsúfolt szituációk kialakítását.

A tálaló- és étkezőasztalokat, közösségi pontokat folyamatosan fertőtlenítik, a vendégasztalokat egymástól legalább 1,5-2 méter távolságra helyezik el. A kávé- és italpultoknál önkiszolgálás helyett pincér szolgálja ki a vendégeket.

Ahogy az a Covid-járvány kezdete óta megszokott, a takarításnál a baktérium- és vírusölő tisztítószerek használatát részesítik előnyben, a fertőtlenítés lehetőségét a személyzet számára külön biztosítják.

A járványügyi szabályok változása esetén természetesen a biztonságra vonatkozó előírások módosulhatnak, ezekről a szervezők folyamatosan tájékoztatják majd a résztvevőket.

Szakmai vásárlóknak ingyenes részvétel

Ha Ön felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, családi napok, incentív és egyéb üzleti utazások szervezéséért, vagy rendezvényszervezéssel foglalkozik, netán utazási irodát, üzleti utaztatót, rendezvényügynökséget képvisel, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. Az ingyenes részvétel elsődleges feltétele tárgyalási időpontok foglalása a rendezvény kiállítóinál. Az időpontok korlátozott száma miatt javasoljuk, már most regisztráljon, hogy elsőként foglalhassa le az Önnek megfelelő időpontokat!

A regisztrált, szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarendben november elejétől foglalhatnak majd időpontokat.

ITT REGISZTRÁLHAT >>>

Amennyiben Ön nem kiállítóként vagy tárgyalási időpontokkal rendelkező szakmai vásárlóként vesz részt a MICE Business Dayen, akkor látogatóként, szakmai jegy megvásárlásával tud belépni a rendezvényre.

ITT TUD JEGYET VÁSÁROLNI >>>

Felhívjuk figyelmüket, hogy az esemény kizárólag védettségi igazolvány birtokában látogatható.

Ne maradjon le az év legfontosabb üzleti turisztikai networking eseményéről!