#csobbanjitthon – elindult a hazai fürdőket népszerűsítő kampány

Forrás: turizmus.com

 2020. július 24. 15:37

A biztonságos fürdőzést erősítendő a Magyar Fürdőszövetség elindította #csobbanjitthon kampányát, melynek fő üzenete: pihenjünk itthon, biztonságban!

A korlátozásokkal, nehézségekkel teli tavasz után itt az idő a kimozdulásra, feltöltődésre, a D-vitamin gyűjtésére, amire remek lehetőségeket biztosítanak a hazai épített fürdőink, hiszen a kisgyermekes családoktól a gyermekek nélkül utazó felnőtteken át az idősebb korosztályokig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szolgáltatásokat nyújtó fürdő komplexumot.

A kampánnyal egyidejűleg elindult a furdo.hu honlap is, amely jelenleg a biztonságos fürdőzésről közvetít információkat

Fotó: furdo.hu

A biztonságos fürdőlátogatás garantált, hiszen minden fürdőüzemeltető a fertőzés terjedésének megakadályozását szolgáló megelőző szabályok és higiénés eljárások alkalmazásával gondoskodik a biztonságos és felelősségteljes működésről annak érdekében, hogy minden fürdőlátogató és minden munkavállaló egyaránt biztonságban legyen – olvasható a Fürdőszövetség közleményében.

A Magyar Fürdőszövetség hazai fürdőket népszerűsítő kampányfilmje itt tekinthető meg:

A #csobbanjitthon kampányt televíziós spotok, közösségimédia-megjelenések és sajtóaktivitások alkotják, a megjelenések elsődlegesen a televízióban zajlanak egészen július 31-ig.

A kampánnyal egyidejűleg elindult a furdo.hu honlap is, amely jelenleg a biztonságos fürdőzésről közvetít információkat a látogatók felé, és egy közvetlenül az adott fürdő honlapjára vezető fürdőkereső funkciója is van.