Egészséghétvége Harkányban

Forrás: turizmus.com

 2014. augusztus 21. 10:50

A nyárral nem érnek véget a rendezvények a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben: a szeptemberi Egészséghétvége keretében az egész családnak lehetősége nyílik kimozdulni.

Szeptember 12-én és 13-án hat helyszínen folynak a programok. A sportolás hívei többek között intim-, gerinc-, és légzőtornát gyakorolhatnak a professzionális oktatók segítségével. Egy másik helyszínen arra hívják fel a figyelmet, hogy nem csak a gyógyításra, de a megelőzésre is nagy hangsúlyt kell fektetni. Ezért általános állapotfelmérésre, koleszterinszint-vizsgálatra és anyajegy-vizsgálatra is mód nyílik mind a két nap során. Ugyanitt természetes eredetű és egészséges termékekkel foglalkozó helyi kistermelők mutatkoznak be.

Nem csak testüket, de agyukat is megtornáztathatják a látogatók különböző előadások keretében. Számos hasznos és új információval gazdagodhatnak, többek között a víz bőr-, és nőgyógyászati, reumatológiai hatásaival és a táplálkozással, mozgással kapcsolatban.

A stressz kezelésében segít egy pszichológus előadása, aki a stresszről és a nőiségről is beszélni fog a hallgatóságnak. Ha az egészségről van szó, a zene és tánc sem maradhat ki a felhozatalból: zene-, hang-, és táncterápia is várja a gyógyulni vágyókat Harkányfürdőben.

Bővebb információ: marketing@harkanyfurdo.hu