Hatalmas partikkal készül a Plázs augusztus utolsó hétvégéjén

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 22. 15:50

Pénteken - a tavalyi fantasztikus siker után - a siófoki Plázsra visszatér a Holi Beach Fesztivál. Szombaton az Aréna sátrában beindul a Disney Beach, a homokon pedig elszabadulnak a női energiák a Lunar Girls Nighton.

Vannak olyan éjszakák, amik egyértelműen a történelemkönyvek lapjaira kívánkoznak. A tavalyi nyár Holi Beach Fesztiválja egészen biztosan ilyen volt. Most pénteken visszatér a Plázs egyik idei legnagyobb dobása, és az ország legkedveltebb fellépőivel veszik be a Balaton bulicentrumát, ahol a nagyszínpadon lép majd fel a VALMAR és Kkevin.

A legszínesebb arcoknak pedig ezúttal is több száz kiló holi porral kedveskednek.

A további fellépők közt – több helyszínen – pedig ott lesz: Adam Ajkay, BRÉDA BIA, Chrstphr, Crotter, Elektra, Gabriel Dancer, Jackwell, JANETT, Jauri, Koósz Milán, Metzker Viktória, Purebeat, R92, Stadiumx, Stephanie, Strong R., Szecsei, Willcox és Yamina.

Fergeteges partikkal érkezik Siófokra a Plázs

Fotó: Plázs Siófok

Szombaton sokak gyerekkorát idézi meg a Disney Beach a Plázs Arénában, ahol önfeledten énekelhetjük együtt Hannah Montana vagy épp a Violetta slágereit.

A holdfényes éjszakán pedig a Plázs „tengerpartján” rúghatjuk a homokot a Lunar Girls Nighton. „A földöntúli hangulat most is garantált, de arra gondoltunk megspékeljük ezt az egészet egy kis női energiával, így ez az est most teljes mértékig a „girlpower” jegyében telik majd”- ígérik a szervezők. A programban pedig kétórás exkluzív szettel indít JANETT b2b VICTORIA FRANCHES, majd jön Johanna Bozai, szerbiából Victøria és a végén Olessia.