Hivatásturisztikai értékesítés-ösztönző körút az USA-ban és Kanadában

Forrás: MT Zrt.

 2016. április 01. 15:58

Közös értékesítés-ösztönző körúton vett részt Észak-Amerikában a Magyar Turizmus Zrt. Kongresszusi Irodája, New York-i külképviselete, az Accor Hotels és a Convention Budapest Kft. március 21. és 24. között.

Elsősorban nemzetközi szövetségek képviselőit keresték fel Torontóban, Washingtonban és New Yorkban annak érdekében, hogy az érintett cégek Magyarországon tartsák jövőbeni konferenciáik egy részét. A tervezett konferenciák mérete széles skálán mozog: a 200-300 fős kisebb rendezvényeken kívül szóba kerültek több ezer fős események is, amelyek hazánkba hozatala nagymértékben erősítené a konferencia turisztikai imázsunkat a világban.

A szövetségi értékesítés-ösztönzési körút egy új formája a Magyar Turizmus Zrt. marketing-tevékenységének, amely egyértelműen a konferenciaturizmus élénkítésére koncentrál, nem csak a desztinációt hozva helyzetbe az adott piacon, hanem az esemény szervezésében résztvevő partnereket is. A Kongresszusi Iroda 2016-ban még Németországban, Svájcban, Olaszországban és Franciaországban tervez hasonló utakat.