Kárpát-medencei Turizmus Fórum Kehidakustányban

Forrás: turizmus.com

 2015. március 26. 17:00

Kehidakustány ad otthont 2015. április 13-15. között a Kárpát-medencei Turizmus Fórumnak.

A Kehidakustányi Turisztikai Egyesület által szervezett rendezvény fő célja a Kárpát-medencében élő, turizmussal, turizmusban tevékenykedő szervezetek, vezetőik részére a szakmai konzultáció lehetőségének megteremtése. A rendezvény fővédnöke Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke.

Az első alkalommal megrendezésre kerülő fórum programjai során a résztvevők megismerhetik több szervezet – többek között a Nemzetstratégiai Kutatóintézet és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - kárpát-medencei gazdasági – turisztikai együttműködést támogató tevékenységét– csakúgy, mint a határontúli magyar turisztikai szervezetek, egyesületek életét.

A tapasztalatcseréhez és a legjobb gyakorlatok megismeréséhez hozzájárul Kelet-Stájerország szakmai bemutatkozása, ami kiterjed desztinációs termékfejlesztésre, pozícionálásra, vendégkártya rendszerre. Szó esik továbbá a turisztikai képzésekről, az online eszközök turisztikai hasznosításáról, a helyi termékek és a turizmus kapcsolatának zalai tapasztalatairól, a határmenti vagy egyéb nemzetközi együttműködési lehetőségekről. A program kiemelkedő helyi vonatkozása a Kehidakustány szomszédságában fekvő Zala Springs Golf Resort fejlesztés, golfozással egybekötött megismerése is.

A Kárpát-medencei Turizmus Fórum részletes programja és regisztrációs lehetőség az alábbi linken található: https://karpat-medenceiturizmusforum.s-qrs.com