Még több görög úti célra készül az Aeolus

Forrás: turizmus.com

 2017. december 01. 11:33

Már elindult a 2018-as nyári programok értékesítése, a nyomtatott katalógus november 29-én készült el, és a héten már el is kezdték a programfüzet eljuttatását az utasok és a viszonteladók felé.

A 2017-es szezon nagyon sikeresnek bizonyult az Aeolus számára, nemcsak Magyarországon, de Csehországban és Szlovákiában egyaránt. Görögország felé hatalmas volt az érdeklődés, és a top szezon folyamán többször nem tudtak eleget tenni a megnövekedett érdeklődésnek, mert minden kapacitásuk megtelt. 2018-ra görög úti céljaikra némi növekedést terveznek, de azért nem olyan mértékűt, hogy rögtön megdupláznák a számaikat.

Az Aeolus Magyarországon továbbra is határon átnyúló szolgáltatóként működik – a magyar call centerük és partnerirodáik, illetve utasaik teljes magyar nyelven történő kiszolgálásának köszönhetően semennyire sem esett vissza az érdeklődés. A partnerirodák továbbra is nettó jutalékban részesülnek, mert az adózás Szlovákiában történik.

Kefalónia

Fotó: turizmus.com

Ami az úti célokat illeti, Budapesti indulással továbbra is elérhető Karpathos, Zakynthos, Kréta és 2018-ban extraként még Rodosz is. A pozsonyi indulás iránt 2017-ben is nagy volt az érdeklődés, mert már bármelyik úti célhoz tudnak transzfert biztosítani a pozsonyi reptérre egy magyar céggel, méghozzá igen kedvező áron. Pozsonyi indulással az Aelous kiemelné Kefalóniát, Peloponnészoszt és a Halkidiki-félszigetnek az utolsó nyúlványán fekvő Uranopolis várost. Továbbra is 11-12 napos turnusaik vannak Krétára, Zakynthosra, Kalymnosra, Kosra és Rodoszra.

Autóbuszos útjaik 11 görög desztinációra indulnak 2018-ban, és egyedi irodaként szerveznek buszos utakat Skopelosra és a Volosi- öbölbe, Magnesia térségébe.