MICE Business Day: Foglalja le tárgyalási időpontját!

Forrás: turizmus.com

 2021. október 27. 18:00

Megnyílt az online órarend, vagyis már foglalhatók a tárgyalási időpontok a MICE Business Day közel 70 magyar és külföldi kiállítójához. Az időpontok gyorsan fogynak, a helyek közel fele már gazdára talált, ezért érdemes mielőbb regisztrálni és belépni a foglalási rendszerbe.

Több mint 70 kiállító és 800 tárgyalási időpont várja a B2B workshop résztvevőit a Hungexpo Kongresszusi Központban november 9-én.

A régi és új partnerekkel lebonyolított, üzleti rapid randik a tapasztalat szerint nagyon hatékonyak, a már meglévő kapcsolatok elmélyítésére és a jövő üzleteinek megalapozására egyaránt alkalmasak.

A tartalmas előadókkal csábító szakmai fórum után, 11.15–12.45 óra között 6 darab, egyenként 15 perces meetingre lehet előre bejelentkezni, 14.30–16.00 óra között pedig további 6x15 perc áll rendelkezésre a tárgyalások lebonyolítására.

Ne maradjon le! Regisztráljon még ma és foglaljon időpontot az online órarendben, hogy ingyenesen léphessen be a rendezvényre!

ITT REGISZTRÁLHAT a MICE Business Dayre >>>

Felhívjuk figyelmüket, hogy az időpontok nagyon gyorsan fogynak, ezért érdemes mielőbb belépni a foglalási rendszerbe.

 

Idei újdonságok

A 2021-es MICE Business Day egyik újdonsága, az Élménytér önmagában is vonzó attrakció, ahol egyedi installációk, különleges attrakciók és gasztroélmények várják majd a látogatókat.

Újdonság, hogy idén első ízben ezen a helyszínen és a Tárgyalótérben is lehet tárgyalási időpontot foglalni az ott megjelenő kiállítóknál. Az Élménytérben önálló standoknál, a Tárgyalótérben kényelmes asztaloknál fogadják az előzetes időpontfoglalással rendelkező szakmai vásárlókat.

A korábbi évekhez hasonlóan a tárgyalások között az idén is folyamatos networking lehetőség várja a vendégeket. Érdemes tudni, hogy az Élménytérben a résztvevők személyes benyomásokat is gyűjthetnek: megismerhetik többek között a Neked Terem kínálatát, kipróbálhatják a Csillagösvény Labirintus csapatépítő játékát, megpihenhetnek a VisitDebrecen babzsák foteljeiben, megkóstolhatják a Katlan Tóni kifejezetten az eseményre készített ínyencségeit.

Itt kóstolhatók meg a MICE Business Day állandó és visszatérő kiállítója, a Rendezvenyhelyszinek.hu cupcake kreációi is. Magyarország piacvezető online helyszín- és szolgáltatáskereső portáljának működési modellje eltér a megszokottól: a minimális havidíjért cserébe az összes, a kínálatban megjelenő rendezvényhelyszín közvetlenül kapja meg a lead-eket, amelyek megvalósulása után nem kell jutalékot fizetniük és egyéb rejtett költség sincs. Partnereik minimális, ráadásul kalkulálható költséggel célzottan nagy számú potenciális megrendelőt, rendezvényszervezőt és magánszemélyt tudnak elérni. A tapasztalat azt mutatja, hogy a weboldal szabad szemmel jól látható megrendelési volument biztosít a szolgáltatóknak, és már egyetlen, a portálon keresztül érkező megrendelés a sokszorosát kitermeli az éves díjnak.

A kiállítókkal való találkozás mellett a résztvevők számos rendezvénytechnikai szolgáltatóval folytathatnak tárgyalásokat, személyesen találkozhatnak a Magyar Kongresszusi Iroda, a Turizmus Akadémia, a Skal International Hungary és a Turizmus Kft. csapatával.

A kiállítók listája a rendezvény hivatalos oldalán érhető el. Érdemes követni az esemény Facebook oldalát is, ahol a programmal kapcsolatos részletekről folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

A MICE Business Day programja

08.30: Érkezés–regisztráció, frissítők

09.30–11.00: Szakmai Fórum

11.15–12.45: 6 db 15 perces B2B tárgyalás online órarend alapján

12.45 – 14.30: Könnyű business ebéd, networking

14:30 -16:00: 4+2 db 15 perces B2B tárgyalás online órarend alapján

16.00 -17.00: Levezető networking

17.00: Esemény zárása