Minden, ami Amerika

Forrás: turizmus.com

 2017. december 12. 07:09

Jelentkezzenek Önök is a 2018. évi International Pow Wow-ra, az USA legnagyobb beutaztató workshopjára, amelyet májusban, Denverben rendeznek majd.

A minden évben más városban sorra kerülő IPW-n mintegy 1.300 kiállítói standon vonul fel az USA gyakorlatilag teljes turisztikai kínálata, az attrakcióktól, a városokon és nemzeti parkokon keresztül a beutaztató irodákig és közlekedési vállalatokig.

A május 19-23 közötti workshop kiemelkedő lesz, mert az 50. International Pow Wow-ra kerül sor Denverben. A rendezvényre 70 országból megközelítőleg 1.500 buyert várnak. Kizárólag olyan tour operatorok regisztrációját fogadják el, amelyek aktívan dolgoznak az USA piacára, illetve  hitelt érdemlően tudják bizonyítani, hogy komoly szándékuk és lehetőségük az USA-ba utaztatni akár leisure, akár business utasokat, csoportokat.

Denver két arca

Fotó: denver.com

A U.S. Commercial Service és a Discover America Committee felhívja a tour operátorok figyelmét, hogy az early bird regisztráció 2018. február 12-ig tart. Eddig az időpontig 825 USD a regisztrációs díj, utána már 1,250 USD-be kerül egy személy regisztrálása. Plusz, mindkét esetben a kiutazónak kell fedeznie az útiköltségét.

1.300, ilyesféle, látványos, de "dolgozós" stand várja a nemzetközi buyereket a Pow Wow-n

Fotó: turizmus.com

A regisztrációk akkor válnak érvényessé, amikor a U.S. Commercial Service jóváhagyja.

További információk az IPW honlapján valamint az USA Kereskedelmi Képviseletén, a csilla.viragos@trade.gov e-mail címen.