Montenegró, a tökéletes célpont

Forrás: turizmus.com

 2019. július 08. 15:01

A fekete hegyek országa ideális célpont az élményekkel teli nyaraláshoz. Bővelkedik természeti, történelmi és kulturális attrakciókban, valamint festői látványt nyújt a tenger és a környező hegyek találkozásának köszönhetően.

Az ország nyaralóhelyein rendkívül változatos a hotelkínálat, ahol mindenki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelő szállást.

Budva óvárosa és tengerpartja

Fotó: Shutterstock

Az elmúlt pár évben egyre több magyar turista keresi fel az ország tengerparti részeit, mert már három éve közlekedik menetrend szerinti repülőjárat Budapest és Podgorica között.

Budva óvárosa és a jelképpé vált balerina szobor

Fotó: Robinson Tours

A Robinson Tours az utóbbi 8 évben folyamatosan szervez Montenegróba tengerparti nyaralásokat, 3 éve pedig repülős ajánlatokat is kínál ennek köszönhetően. Az utasokat a helyszínen magyar nyelvű telepített idegenvezető segíti. Az ország kultúrájának és látnivalóinak megismerésére magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat is szerveznek.

Rejtett strand Budva óvárosához közel

Fotó: Robinson Tours

Étteremterasz Budva óváros egyik kapujából

Fotó: Robinson Tours

A nyaralóhelyek is változatosak. Például Canj igazi, nyugodt kis üdülőterület, ahol minden a turisták kényelmét szolgálja. Ezzel ellentétben Budva nyüzsgő városa aktív éjszakai életet és szórakozást kínál. Budva óvárosi része valódi ékszerdoboz az Adria partján, ami szépen megmaradt az utókor számára is: ma éttermek, kávézók és bárok sora várja itt vendégeit, igazi mediterrán gasztronómiát kínálva. A városfalról  körpanoráma tárul elénk a városra és tengerparti szakaszra, a csodás látványért megéri megtenni azt a pár lépcsőfokot! Az ország természeti szépsége mellett számtalan történelmi látnivalót is kínál a turistáknak. Ha erre járunk, Kotor városát és Cetinjét a régi fővárost is iktassuk programunkba!

Montenegró repülős nyaralás last minute ajánlatok »

(X)