MUISZ irodák az MTÜ által szervezett dél-alföldi tanulmányúton

Forrás: turizmus.com

 2016. október 04. 13:09

Szeptember 27-28-án a Magyar Utazási Irodák Szövetségének beutaztatással foglalkozó tagirodái vettek részt a Magyar Turisztikai Ügynökség Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatóságának tanulmány útján.

A pósteleki Mókus Csárda vendégszerető fogadtatása és gasztronómiai kínálata alapozta meg a 2 napos út hangulatát, melyet a felújított gyulai Almásy kastély és a Várfürdő megtekintése követett, ahol az érdeklődők betekinthettek az AquaPalota világába és sétát tehettek a fürdőt körbeölelő ősparkban. A tartalmas napot a Bréda Kastély 3D-s épületvetítése tette teljessé, az utazás fáradalmait a felújított "százéves" Komló szállodában pihenhette ki a csoport.

A második napon a Szegedi Dóm és látványközpont megtekintése után a Csillagösvény Élménypark jurtájában egy workshop keretében találkozhattak az irodák a dél-alföldi régió szolgáltatóival, majd  az Ópusztaszeri Emlékpark zárta a programot, ahol a résztvevők ismét beülhettek a "régi idők" iskolatermének padjai közé és néhány percben időutazást tehettek a "szigorú tanító úr" nádpálcás felügyeletével. A Feszty körkép megtekintése mellett az új fejlesztések bemutatására is sor került.

 

A program lezárásaként személyre szóló Mesterlevelet kaptak az utazási irodások, mely igazolta, hogy tiszta szívvel bejárták a helyszínt és mely garancia arra is, hogy meleg szívvel fogják ajánlani a látnivalókat csoportjaik számára.