Sopron újratöltve

Forrás: turizmus.com

 2015. július 02. 10:33

Jogosan ünnepel a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft., a TDM szervezet sikerrel fejezte be turisztikai pályázatát.

A pályázat keretében az elmúlt két évben a városban számos fejlesztést hajtottak végre. Kialakították a Sopron Régió új arculatát, szlogenjét és logóját.  Teljesen megújították a régió turisztikai weboldalát 3 nyelven naprakész eseménynaptárral, elkészítették okostelefonra optimalizált verzióját is. Garantált programokat honosítottak meg, szakmai rendezvényeket szerveztek, érintőképernyős kültéri terminálokat helyeztek el, segítve a folyamatos turisztikai információnyújtást. Kiadványokat, térképeket és egyéb népszerűsítő marketinganyagokat adtak ki nagy példányszámban, ezeket hazai és külföldi turisztikai vásárokon terjesztették. Sopron és környéke imázs videója is elkészült.  Szolgáltatói felmérést, desztináció fejlesztési stratégiát, marketingstratégiát és vendégelégedettségi felmérést készítettek.

„A város több pontján a tájékozódósát és informálódást segítve háromnyelvű táblákat helyeztünk el, tematikus városi sétaútvonalakat dolgoztunk ki, melyhez információs füzet is készült. legfrissebb hírünk, hogy befejeződött a Sopron Régió mobil applikációjának tesztelése, mely mostantól ingyenesen letölthető okos telefonokra" – tájékoztatta szerkesztőségünket Héjj Boglárka ügyvezető.

 

A projekt összköltsége 58 millió forint, melyből 49,4 millió forint volt az uniós támogatás.