Sör és zene: új szabadtéri koncerthelyszín nyílik Kőbányán

Forrás: turizmus.com

 2021. január 22. 12:54

MONYO Land néven nyitja meg kapuit Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelye a MONYO Brewing új sörfőzdéjének kertjében, Kőbányán.

Miközben a járvány miatt egyre több hely húzza le a rolót végleg, szerencsére akadnak új fejlesztések is, mint a méltán népszerű MONYO Brewing Co. kisüzemi sörfőzde nyári, szabadtéri szórakozóhelye, a MONYO Land, ami Kőbányán, a Gyömrői út 148/C alatt nyit majd ki április 30-án – írja a We love Budapest.

Egyfelől sörfőzde lesz a MONYO Land, másfelől pedig egy jó nagy közösségi tér, ahol ücsöröghetünk majd a bemutatóteremként is üzemelő kocsmában vagy kint a kertben beszélgetve és sörözgetve, pénteken és szombaton pedig a hazai alternatív rockzenei élet jeles képviselői lépnek fel az 1500 főt befogadni képes szabadtéri koncerthelyszínen.

 

Bár a hely nem a belvárosban nyílik majd, a megközelítése nem okozhat problémát: hatalmas bringatároló várja a kerékpárral közlekedőket, de közel van a KÖKI is, a belvárosból pedig különbuszok indítását tervezik a helyszínre, vagyis mindössze fél óra alatt oda lehet majd érni.

A koncertek és a sörözés mellett arra is lesz lehetőség, hogy sörfőzőtréningeken vegyünk részt, vagy bejárjuk a sörfőzdét, sőt a MONYO Land céges rendezvények és konferenciák fogadására is alkalmas lesz.

monyo_budapest_monyo

32 sörcsappal és a hazai alternatív rockzenei élet jeles képviselőivel várja a látogatókat a MONYO Land

Fotó: MONYO Brewing

Persze a lényeg a sör meg a zene. Sörcsapból 32 lesz, ezeken mérik majd a szezonális ajánlatokat, a hely sörét, és lesz 10 állandóan kapható ital is. A koncertek fellépőit február elejétől kezdik el sorra bejelenteni a MONYO Land közösségi média oldalain.