TMSZ vezetőképző a zsámbéki Driving Camp-ben

 2013. november 26. 16:56

November 25-én délután TMSZ-es vezetők a zsámbéki Driving Campben találkoztak, hogy kipróbálják a létesítmény szolgáltatásait, tájékoztatást kapjanak a felelősségteljes vezetés szabályairól, valamint megtapasztalhassák, hogyan alkalmazkodnak az autók a megváltozott útviszonyokhoz.

November 25-én délután TMSZ-es vezetők a zsámbéki Driving Campben találkoztak, hogy kipróbálják a létesítmény szolgáltatásait, tájékoztatást kapjanak a felelősségteljes vezetés szabályairól, valamint megtapasztalhassák, hogyan alkalmazkodnak az autók a megváltozott útviszonyokhoz. Az eseményen közel 20 kolléga vett részt.

A rendezvényen Lacházy Sebastian, a létesítmény vezérigazgatója, Garai Gyöngyvér rendezvénymenedzser és az instruktőrök betekintést adtak a DrivingCamp múltjába, működésébe, szolgáltatásaikat a résztvevők személyes tapasztalataikon keresztül ismerhették meg.

A rövid elméleti oktatás során kideült, hogyan kell reagálni, amikor az autó a síkos úton megcsúszik, vészfékezni kell, netán egy váratlanul elénk kerülő tereptárgyat, állatot kell kikerülni. A tesztvezetés során safety carok és cb rádiók segítségével az instruktorok támogatást és visszacsatolást adtak az adott feladat (4 különböző tesztpálya) elvégzéséhez.

A közel 2 órás esemény az élmények kötetlen hangulatú megbeszélésével és vacsorával ért véget.

További információk a helyszínről: www.drivingcamp.hu