Tudással felvértezve – Játékos vetélkedővel zárul a nyári webinársorozat

Forrás: turizmus.com

 2021. július 15. 10:45

Utolsó előadásához érkezik a Magyar Turizmus Akadémia szakmai anyagai és tudástára mellett elindított „Tudással felvértezve” webinársorozata. Július 21-én a vezetői viselkedés kerül ismét a fókuszba, játékos vetélkedővel, gyakorlati példákkal szemléltetve.

Az utolsó, július 21-én, szerdán 9 és 10 között megrendezésre kerülő alkalom címe Vezetői viselkedés és motiváció II. – A visszajelzések ereje – motiválunk vagy demotiválunk? A webinár keretében játékos vetélkedővel ismerhetik meg a résztvevők az optimális feladatkiosztást, a megfelelő visszajelzések közvetítését és a motiváló tényezőket a különböző személyiségtípusok esetében.A webináron a részvétel továbbra is díjmentes, de regisztrációhoz kötött.A részletes program és a regisztrációs űrlap itt érhető el.

A július 8-án elmaradt „Vezetői viselkedés és motiváció II.” webinárra történt regisztráció és Zoom link a július 21-i időpontra is érvényes, új regisztráció nem szükséges, de további regisztrációra van lehetőség.

turizmusakademia

Július 21-én, a Magyar Turizmus Akadémia által szervezett webináron a vezetői viselkedés kerül ismét a fókuszba

Fotó: Magyar Turizmus Akadémia

A szervező Magyar Turizmus Akadémia célja egy olyan turisztikai szakmai közösség építése, ahol a tudás és a tudásmegosztás érték. Ehhez kíván szakmai tartalmaival, webinárjaival, illetve a későbbiekben e-learning és személyes képzéseivel hozzájárulni.