Szeptember 25-én nyit a vadászati világkiállítás

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 16. 18:15

Szeptember 25-én megnyitja kapuit a 2021-es év legnagyobb természeti kiállítása, az „Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás.

Az 1971-es budapesti vadászati világkiállítás 50. évfordulójának emléket állító, nagyszabású rendezvénysorozat központi helyszíne az elmúlt időszakban teljesen megújult Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ lesz. Itt a különféle vadászati, horgászati és természetközeli témákat korszerű, egyben modern környezetben, közel 75 ezer négyzetméter kiállítási területen tekinthetik meg az érdeklődők – közölték a szervezők.

Emellett a hazai rendezésű vadászati és vadgazdálkodási konferencia, a különböző nemzetközi konferenciák, valamint a World Conservation Forum kiváló kereteket ad majd a szakmai beszélgetéseken túl a laikusok számára is.

Épülnek a kiállítások a Hungexpón

Fotó: facebook.com/egyatermeszettel2021

A világkiállítás részeként két kereskedelmi kiállítást is rendeznek: szeptember 30. és október 3. között a FeHoVa PLUSZ-t, október 7. és 10. között pedig az Agrárminisztériummal közösen az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK).

A Hungexpo mellett több budapesti és vidéki helyszín is változatos programokat nyújt majd a látogatóknak a világkiállítás 20 napja alatt.

A rendezvénnyel kapcsolatos legfontosabb információk és az aktuális program a onewithnature2021.org honlapon érhetők el.