Válasszon Párizsban parfümöt

Forrás: turizmus.com

 2017. február 09. 19:05

Az új párizsi parfümmúzeum, a Grand Musée du Parfum segít kiválasztani az önhöz leginkább illő illatot, és bemutatja a parfümkészítés világának titkait is.

Szeretné megismerni azt az illatot, amely valóban tökéletesen illik a stílusához és személyiségéhez? Az új párizsi parfümmúzeum, a Grand Musée du parfum segít kiválasztani ezt az illatot, sőt mi több, bemutatja a parfümkészítés titkait és világát.

Decemberben a rue de Faubourg Saint Honoré utcában nyílt meg Párizs új parfümszentélye. A múzeum interaktív kiállítása a legújabb technikákat használja fel. A látogatók többek között megismerhetik a parfümkészítés történetét, lépéseit... de bemutatják a szaglás és az illatok fontosságát is a mindennapjainkban.

Grand Musée du parfum

Fotó: Atout France

Egy tabletnek köszönhetően, minden látogatót egyedi élmény vár. A látogatás során kiderül, hogy ki melyik illatokat kedveli a kiállított 60 közül, így megismerheti a személyre szabott és hozzá leginkább illő illatvilágot is. A múzeum egy 1400 négyzetméteres épületben található és tartozik hozzá egy 1200 négyzetméteres, illatozó virágokkal teli kert is.

Cím: Grand Musée du Parfum 73, rue du Faubourg Saint Honoré 75008 Paris.