Így hámozzon burgonyát gyorsan, nagy mennyiségben!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. október 17. 13:53

A zöldségek hámozása nagykonyhai körülmények között igencsak nehéz művelet lehet. A burgonyakoptatók pontosan ennek a problémának az áthidalására lettek kifejlesztve. Így ha Ön vendéglátó-ipari vállalkozást üzemeltet, akkor mindenképpen tartson velünk!

Sok munkát átvállal

Vendéglátós konyhán a burgonya kézzel való pucolása rengeteg időt felemészt. Emiatt elengedhetetlen, hogy kiváltsuk ezt egy olyan géppel, amely tökéletesen el tudja végezni helyettünk ezt a feladatot.

Így a munkatársaink is számos egyéb más hasznos tevékenységet végezhetnek a fennmaradó munkaidejükben. Ennek hatására pedig az egész cég működése sokkal hatékonyabbá válhat. Így nagymértékben optimalizálhatjuk a folyamatokat, és növelhetjük a bevételt, illetve a profitot is.

Elérhető olyan készülék, amely óránként akár 18-20 kilogramm krumpli megpucolására is képes, így igazán gyorsan tud haladni a munka. De nemcsak ebben az alapanyagban gondolkodhatunk, hanem egyéb más zöldségek héját is képesek ezek a gépek eltávolítani.

 

Vendéglátós konyhán a burgonya kézzel való pucolása rengeteg időt felemészt

Fotó: nagykonyhai.com

Működtetésük rendkívül gazdaságos, így minden vendéglátó egységnél jó szolgálatot fognak tenni. Rendkívül kis veszteséggel dolgoznak, így a zöldségeknek szinte tényleg teljesen csak a héját távolítják el, az értékes részek pedig teljes mértékben felhasználhatóak.

 

További érdekességek

A burgonyakoptatók teljes mértékben rozsdamentes kialakítással rendelkeznek. Ennek köszönhetően a tisztításuk rendkívül egyszerű és gyorsan végrehajtható folyamat. Továbbá a tartósságuk sem kérdőjelezhető meg ennek köszönhetően, így hosszú éveken át élvezhetjük majd a szolgálatukat.

Ennek megfelelően pedig igencsak megtérülő befektetések minden vendéglátással foglalkozó cégnek. Így ha Ön is ilyen vállalkozást üzemeltet, akkor mindenképpen érdemes elgondolkodnia egy ilyen masina beszerzésén.

A berendezések töltőnyílásának fedele elektromosan reteszelt, így teljesen biztonságos módon tud működni. A szerkezet belsejében lévő koptatók pedig gyorsan cserélhetőek, így ha esetleg meghibásodnának, vagy bármi gond történne velük, akkor egyszerűen el lehet végezni ezt a folyamatot.

Minden termék rendelkezik legalább egy év garanciával, így a megvásárlásuk nem rejt semmilyen kockázatot. Hiszen ha bármilyen negatív esemény történne velük, akkor azt a jótálláson belül kicserélik vagy megjavítják.

 

Pár tipp a termékek használatához

Rendkívül fontos, hogy próbáljunk viszonylag egyforma méretű burgonyákat rakni a gépbe! Hiszen ekkor tudjuk elérni azt, hogy egyenletesen és hatékonyan dolgozzon számunkra a berendezés. Amennyiben ugyanis nagy eltérés van két burgonya között, akkor előfordulhat, hogy nem fogja az összeset ugyanolyan szépen megpucolni.

Szeretne Ön is beszerezni egy ilyen eszközt? Nézzen szét a Nagykonyhai.com Webáruház burgonyakoptató gép kínálatába! Hiszen itt biztosan megtalálja azt a tökéletes minőségű eszközt, mely remekül kiszolgálja a vállalkozását. Reméljük, hogy ezen eszköz alkalmazása az Ön cégébe is fellendülést hoz. Sikeres beruházást kívánunk!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.