Íme a nagy amerikai találmány: jutifalat-adagoló a kutyusok számára

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. január 16. 09:42

Sok érdekes találmány származik a tengerentúlról, némelyik rendkívül hasznos és hiánypótló, mások hasznossága megkérdőjelezhető. Annak eldöntését, hogy ez a találmány melyik kategóriába tartozik, rád bízzuk!

Megjelent ugyanis egy olyan jutalomfalat-adagoló szerkezet, amit egyértelműen a népszerű PEZ cukorka és annak adagolója ihletett. No de szükségünk van-e erre? Még az is lehet, hogy olyannyira igen, mint egy falat cukorra.

 

Kutyáink és a jutalomfalat

Ugyan kinek a kutyája ne rajongana a jutalomfalatért? A Kutyabarát Magazin híreiből azt is megtudhattuk, hogy a PEZ ihlette adagoló alumíniumból készül és a csuklóra csatolható, így bármelyik pillanatban előkaphatjuk a finom falatokat, amikor kutyánk jutalmazásra érdemes.

Márpedig a kedvencünk igencsak szereti a jutifalit, így mindent megtesz annak érdekében, hogy kinyíljon az a bizonyos adagoló. Ezzel a találmánnyal szuper módon egyesével adagolható a kicsi falatocska, nem kell keresgélni és nem is fog egy nagy marékkal a tenyerünkbe ömleni.

Kedvencünk igencsak szereti a jutifalit

Fotó: kutyabarat.hu

 

Hogy veszi el a kutyád a falatot?

Ha a kutyád rendes, nyugodt, nem mohó és fegyelmezett, akkor valószínűleg gyönyörű szépen, óvatosan veszi el a felé nyújtott jutalmakat. Azonban van egy másik véglet, aki szintén rendes, aranyos, cuki és imádnivaló, azonban egy kicsit bohókás és nem utolsósorban mohó az Istenadta.

Mi történik akkor, amikor jutalmazod? Persze, leül, tudja, hogy ez kötelező. Azt is tudja, hogy meg kell várnia, hogy odanyújtsd neki a falatot. De, amikor megérzi, hogy látható és főként érezhető távolságra került az orrától és a szájától a kecsegtető csemege, akkor bizony oda az önuralom és lecsap! Ez nyilván remek reflexfejlesztő a számodra, és minden egyes alkalommal azon imádkozol, hogy megmaradjon minden ujjad.

A PEZ adagoló első hallásra remek megoldásnak tűnik erre a problémára, feltéve, ha nem kapja be egybe az egész adagolót a kedvencünk. Bár valószínűleg a fejlesztők úgy gondolták, hogy a kiadagolt jutalomfalatot a kezünkkel nyújtjuk a blöki felé, így ezzel már meg is dőlt ez a remek koncepciónk.

 

És akkor most térjünk vissza a találmányra!

A jutalomfalat-adagoló technológiája a mai napig is kapható PEZ cukorka adagoló technológiáján alapul. Betöltöd a belevaló dolgokat, majd a tetején lévő figura fejének hátrahajtásával elő is bukkan az első finomság. Kiveszed, becsukod. Majd újra kinyitod és itt is az újabb falat. A kutyaváltozat négyféle beletölthető jutalomfalattal kapható, sajtos, mogyoróvajas, baconös és édesburgonyás finomság várja a jó kutyákat, ezek a falatok egy kis vitaminnal, ásványi anyaggal és egyéb hasznos összetevőkkel vannak felturbózva.

Ha már szaladnál is a boltokba, hogy beszerezd és a következő sétára már vinnéd is magaddal, hogy Fifike jókutya ebből kapja a megérdemelt jutalmat, akkor sajnos el kell, hogy keserítsünk! A termék egyelőre csupán az Egyesült Államokban kapható, így el kell halasztanod ezt a projektet. Hacsak! Nincs egy amerikai nagybácsid, aki megveszi és elküldi neked, így te lehetsz a legnagyobb menő arc a futtatóban.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.