Bakancslista-kiadványok angolul is

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 10. 12:21

Már angolul is elérhető a Magyarország neked – Bakancslista címmel elkészült, három részből álló kiadványsorozat, amely bemutatja az ország szinte teljes turisztikai kínálatát, az év egészére vonatkozóan.

A sorozat részeként megismerhetők Budapest és környéke, Nyugat- valamint Kelet-Magyarország  változatos, szezonfüggetlen attrakciói, programlehetőségei – adja hírül oldalán az MTÜ.

A kiadványok utazási inspirációt adnak mind a belföldi, mind a külföldi utazóknak, és segítenek megtervezni az utazásokat az adott környéken.

A balatoni kiadvány egyik belső oldalpárja

Fotó: MTÜ

Bakancslista 2020 – Balaton és Nyugat-Magyarország

A Balaton nem csak egy tó, a Balaton életérzés. Minden nap más arcát mutatja, más színekben pompázik a tó tükre. A Paloznaki Jazzpiknik, a retró lángos, a vízibicikli, a magasban a Szigligeti vár, a Folly Arborétum, testközelből a Balaton-átúszás, a Kékszalag vitorlásverseny, a szüreti fesztiválok és a befagyott tó.

A kiadvány ITT tölthető le.

 

Bakancslista 2020 – Kelet-Magyarország

A Hortobágy végtelenségében csak egy-egy gémeskút emelkedik ki a tájból, a Kilenclyukú híd, a csárdák és a szürkemarha-csordák egy régi világba röpítenek vissza bennünket. Ha észak felé vennénk az irányt, bejárhatjuk az ország leghíresebb borvidékét, Tokajt, de szétnézhetünk a Kékestetőn is. A nagyvárosok, Szeged, Nyíregyháza vagy Debrecen is bőven tartogatnak meglepetéseket!

A kiadvány ITT tölthető le.

 

Bakancslista 2020 – Budapest és környéke

Ha Pest megér egy estet, akkor a főváros egésze és a környék települései egy egész hetet is! A klasszikus látnivalókon túl Budapest és a Dunakanyar megannyi apró titkot rejt: a szentendrei templomtornyok, a Duna szigetei, a Visegrád környéki túraútvonalak, Pest legendás kertjei és az Etyeki borvidék csak egy-egy szelete annak a sok csodának, amit most megkísérlünk felvonultatni.

A kiadvány ITT tölthető le.