Finalista Budapest pályázata – szavazzon!

Forrás: turizmus.com

 2016. június 08. 19:01

Budapest is ringbe száll az InterRail 2016-os Desztinációs Díjáért, miután bekerült a legattraktívabb európai helyszínek közé a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) által összeállított pályázatával. Kattintson tovább a szavazáshoz!

A pályázatot kiíró, 2001-ben létrejött Eurail Group az Eurail bérletek turisztikai marketingjéért és menedzsmentjéért felelős nemzetközileg elismert szervezet. Az Eurail és InterRail Passokat manapság Európa első számú utazási bérleteinek tartják, mivel a legszélesebb kínálatot és legnagyobb rugalmasságot biztosítják utazóközönségük számára.

A Desztinációs Díjra benyújtott pályázati anyagban a BFTK leginkább a magyar főváros, a Duna királynőjének sokszínűségére, kulturális jelentőségére helyezte a hangsúlyt. Pályázatához a „Híd ez élményekhez" (Bridge to Experiences) szlogent választott a Budát és Pestet összekötő impozáns hidakra, építészeti remekekra, valamint a szimbolikus, kulturális kapcsolódási pontokra utalva.

Budapestre mint kedvenc úti célunkra az InterRail Facebook-oldalán adhatjuk le voksunkat június 8-tól egy hónapon keresztül a Destination Award 2016-ra kattintva, vagy közvetlenül itt.