Érzelmi intelligencia workshop ajándék teszttel, kiértékeléssel

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 30. 14:09

Az érzelmi intelligencia a teljesítmény legerősebb meghatározója, akik magas EQ-val, ám átlagos IQ-val rendelkeznek, az esetek 70%-ában jobban teljesítenek, mint a fordított adottságúak. Tudta?

A World Economic Forum a 2020-ra szükséges munkahelyi készségek tízes toplistáján az érzelmi intelligenciát a hatodik helyen emelte ki.

Legyen Ön is a Menedzserképző Központ workshopjának résztvevője, tanulja meg már fél nap az önmagához és másokhoz való tudatosabb, empatikusabb hozzáállást. A képzést követően képesek lesznek felismerni a kommunikációs és viselkedési mintákat, és azok módosítását elő tudják majd segíteni.Jelentkezőinknek egy 10 000 forint értékű online teszttel és részletes kiértékeléssel kedveskedünk!

A tematikából:
− Hogyan jelenik meg az érzelmi intelligencia az élet különböző területein?
− Hogyan tudjuk hasznosítani azokat az érzelmi intelligenciából származó információkat, amelyek megjelennek a döntéseinkben?
− Mit mutat a jelenlegi helyzetünk a fókusz-, a döntéshozatal- és a motivációs skálán?
Miért nehéz a reakciókon változtatni, és hogyan lehetünk rajtuk úrrá mégis?
− Hogyan legyünk tudatosak a „robotpilóta-üzemmód” helyett?

Regisztráljon kedvezményesen, olvasói engedménnyel!

A workshopot ajánljuk: menedzsereknek (a szervezet méretétől függetlenül), HR-vezetőknek, döntéshozóknak, további munkavállalóknak.

2019. október 8. (kedd), 09:00–13:00   |   Budapest, Star City Hotel

A workshop vezetője dr. Skita Erika, kommunikációs hídépítő, EQ tréner lesz. A szakember 2010 óta tart képzéseket az érzelmi intelligencia gyakorlatáról. Tapasztalatai alapján úgy látja, hogy az érzelmi intelligencia készségek tudatos használata igen nagy mértékben meg tudja változtatni egyének, csapatok, cégek sikeres és hatékony működését is.

Képezze magát egyénileg, vagy hozza el csapatát, hogy együtt fejlődhessenek!

Részvételi díj: 25 900 Ft + áfa helyett 21 900 Ft + áfa a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com olvasói és partnerei részére.

A rendezvényről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

Egyéb kérdések:

Ács Nóra, ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Tel./fax: + 36 1 872 2187
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.