Jelentkezési lehetőség OSZTRÁK és NÉMET roadshow-ra!

Forrás: turizmus.com

 2019. július 12. 10:05

A Magyar Turisztikai Ügynökség szeptemberben szakmai workshopot rendez osztrák, illetve német beutaztatásban érdekelt szolgáltatók (utazási irodák, szállodák, szolgáltatók) részére Ausztriában, illetve Hamburgban.

A rendezvények részleteit az alábbiakban olvashatja:

Osztrák szakmai roadshow

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019. szeptember 16-18. között rendezvénysorozatot hirdet osztrák beutaztatással foglalkozó irodák, szállodák és szolgáltatók részére.

A rendezvény kiváló platformot biztosít az osztrák utazásszervezők és a hazai szolgáltatók ismeretségének bővítésére és hozzásegít a további osztrák beutazó látogatók számának növeléséhez.

Időpontok: A rendezvény minden helyszínen 18 órakor kezdődik, így kérjük 17 órakor legyenek a helyszínen.

  • 2019. szeptember 16 – Bécs, Magyarország Bécsi Nagykövetsége
  • 2019. szeptember 17- Linz, pontos helyszín még szervezés alatt
  • 2019. szeptember 18 – Graz, pontos helyszín még szervezés alatt

 

Részvételi díj: 340.000 Ft + ÁFA (kiemelt partnereknek: 170.000 Ft + ÁFA)

Az összeg tartalmazza: körülbelül 30-40 fő osztrák kiutaztatással foglalkozó és Magyarország iránt érdeklődő osztrák partnernek való bemutatkozás lehetőségét, kapcsolatépítés, catering.

Az összeg nem tartalmazza: a kiutazási, szállás-, és áruszállítási költségeket (kivéve az ÁSZF-ben meghatározott tételeket).



Német szakmai workshop – HAMBURGBAN

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019. szeptember 26-án szakmai workshopot hirdet német beutaztatással foglalkozó irodák, szállodák és szolgáltatók részére.

A rendezvény kiváló platformot biztosít a német utazásszervezők és a hazai szolgáltatók ismeretségének bővítésére és hozzásegít a további német beutazó látogatók számának növeléséhez.

Időpont: 2019.szeptember 26. 18 óra

Rendezvény helyszíne: még szervezés alatt

Részvételi díj: 220.000 Ft + ÁFA (kiemelt partnereknek: 110.000 Ft + ÁFA)

Az összeg tartalmazza: körülbelül 30-40 fő német kiutaztatással foglalkozó és Magyarország iránt érdeklődő német partnernek való bemutatkozás lehetőségét, kapcsolatépítés, cateringet.

Az összeg nem tartalmazza: a kiutazási, szállás-, és áruszállítási költségeket

 

Jelentkezés:

Részvételi szándékát az elektronikusan kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével, legkésőbb 2019. július 15. 17:00 óráig jelezhetik az érdeklődők.

A jelentkezési lapok Farkas Kinga német piacért felelős kollégától beszerezhetők a kinga.farkas@mtu.gov.hu e-mail címen, szakmai kérdésekkel is hozzá fordulhatnak az érdeklődők. Kérdését vagy észrevételét  a business.development@mtu.gov.hu címen várják.

jelentkezési lapot a business.development@mtu.gov.hu e-mail címre várják, a jelentkezés csak visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak.