Magyarország kiemelt exportőre lett a KÉSZ Csoport

Forrás: turizmus.com

 2019. január 31. 14:54

A KÉSZ Csoport az elsők között vesz részt a Külgazdasági és Külügyminisztérium által kezdeményezett Kiemelt Exportőr Partnerségi Programban (KEPP).

A megállapodást 2019. január 30-án írta alá Szijjártó Péter külügyminiszter és Vida Tamás vezérigazgató. Ennek kapcsán Vida Tamás elmondta: „Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatcsoportjaként több mint 2000 munkavállalót foglalkoztunk, sikeres nemzetközi terjeszkedésünket, piaci függetlenségünket és ágazatformáló szerepünket pedig az elmúlt 37 év szakmai háttere, valamint öt külföldi országban történő jelenlétünk és számos más országba való exportunk igazolja. Büszkék vagyunk rá, hogy a KEPP részesei lehetünk!”

A partnerségi megállapodás célja, hogy intenzíven hozzájáruljon a már eddig is jól működő együttműködés megőrzéséhez és további ápolásához. Az együttműködésben a Minisztérium kifejezésre juttatja örömét, hogy a KÉSZ Csoporttal hosszú távon mint megbízható, a hazai exportőr vállalkozások számára példaértékű és Magyarország pozitív külpiaci megítéléséhez nagy mértékben hozzájáruló partnerrel számolhat.

Konferenciaterem a kecskeméti Sheratonban

Fotó:fourpointskecskemet.hu

A KÉSZ Csoportnak külön szálloda-vendéglátás divíziója van. Nevéhez fűződik a FourPoints by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont, a Soleil Apartmanház Szegeden, a négycsillagos, hódmezővásárhelyi Hotel Gingko, valamint a BISTORANT éttermek.