Már harmadszor Best of Budapest & Hungary díj!

Forrás: turizmus.com

 2015. április 07. 18:25

A többszörösen díjnyertes LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda idén már harmadik alkalommal vehette át hazánk egyik legjobb wellness szállodájának járó Best of Budapest & Hungary 2014 díját.

A Budapest Week Publishing kiadó 1993 óta minden évben közvélemény kutatást végez olvasói és üzleti partnerei körében arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. Az így beérkező szavazatok alapján, a kiadó szigorú ellenőrzésével ítélik oda, a közel hatvan szolgáltatói kategória legjobbjainak járó elismerést.


„Az elfogulatlan díj a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior magas színvonalon, megbízhatóan és állandó minőségben biztosított szolgáltatásinak szól, annak, hogy a szálloda vezetése és munkatársak elhivatottsága garancia arra, hogy a hegyvidéki életmódszálloda szolgáltatásait igénybe vevő vendégek bármikor visszatérve mindig ugyanazzal a magas minőséggel találkoznak” – mondta Henyecz Krisztina, a szálloda marketing-és PR menedzsere

http://www.hotelmatra.hu/hu/best-of-hungary-2014 (x)