Partnereivel ünnepelte 25. születésnapját a Five Stars

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 07. 21:48

Szeptember 3-án ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a hazai személyszállítási piac egyik meghatározó cége, a Five Stars 80 alkalmazottja és mintegy 200 meghívott vendég körében.

A vendégek között szép számmal képviselték magukat szállodaigazgatók, légitársaságok szakmai vezetői, rendezvényszervezők és utazási irodák tulajdonosai. De több volt ez, mint egy udvarias üzleti látogatás, inkább a baráti találkozók hangulata jellemezte a jubileumi estet.

 

A hőskorról Stiller Gábor tulajdonostól, akit 2014-ben az év személyszállítási szakemberének választottak, megtudtuk: a 80-as években, amikor még nem voltak számítógépek, de vonalas telefonok sem nagyon, megvásárolt egy Volkswagen Transporter T3-as modellt, a ház előtti telefonfülkéből pedig tartotta a kapcsolatot a budapesti patinás szállodákkal.

A Five Starst 25 éves fennállása alatt – a teljesség igénye nélkül – olyan hírességek választották, mint: Bill Clinton és Richard Nixon volt amerikai elnökök,  Francois Mitterand volt francia elnök, Roger Moore, Otto von Habsburg,  Sylvester Stallone, Michael Jackson, Stevie Wonder vagy Al Di Meola. Még több érdekességet kiderül a cég történetét bemutató kisfilmből.

Az eltelt 25 évben a Five Stars 30 millió kilométeren 10 millió utast szállított, célja pedig az ügyféligények legmagasabb szintű kielégítése, a lehető legnagyobb rugalmassággal – hangsúlyozta Stiller Gábor. Ennek érdekében a cég 2015-ben új telephelyet alakított ki a X. kerületi Szállás utcában. A belváros közelségéből adódóan ezentúl az ad hoc munkákat is még gyorsabban tudják teljesíteni. A telephelyen az új járművekkel bővülő – és napi közel száz fuvart teljesítő – flotta minden tagja biztonságosan parkolhat, és korszerű ápolásukra is egy új, jól felszerelt garázs áll rendelkezésre.

A másik fontos bejelentés a Five Stars szervezeti fejlesztésére vonatkozott. A közeljövőben egy HR-tanácsadóval közösen olyan új pozíciókat és csoportokat hoznak létre, ami a szakmában eddig ismeretlen volt. Ugyanakkor a cég belső folyamatai felgyorsulnak, ezáltal az ajánlatkérésekre is gyorsabban érkezik válasz.

 

A jubileumi ünnepség résztvevőinek szórakoztatásáról zenés-táncos show műsor gondoskodott, az est csúcspontja mégis az a momentum volt, amikor a Five Stars kollégái a színpadról együttesen megköszönték a jelenlévők bizalmát. Stiller Gábor mindenkit megnyugtatott, hogy ugyan a cég átalakul, de egy dolgon biztos, hogy nem fog változtatni, ez pedig „a minőség iránti elkötelezettség". (x)