A környező országokból is érkeznek az idei Manager Openre

 2014. május 04. 14:00

Idén a 10 regionális állomásból álló jubileumi X. Manager Open, a 2014. évi Országos Menedzser Teniszbajnokság első versenyének a Győr - Révfalusi Tenisz Klub adott otthont, ahova érkeztek menedzser teniszezők a fővárosból, Kecskemétről, Szombathelyről és Pécsről is.

A megnyitón Hámori Tamás versenyigazgató majd a  fővédnök Borkai Zsolt, az olimpiai bajnok polgármester, a MOB elnöke üdvözölte a résztvevőket,  ezt követően Soós Szabolcs klubigazgató ismertette a sorsolás eredményét és a játékrendet. Hat csoportban kezdődtek el a küzdelmek amit a győztesek a legjobb 16 között már egyenes  kieséses formában folytatták.

A legnagyobb meglepetést maga Borkai Zsolt okozta azzal, hogy játékra jelentkezett és Serfőző Eszterrel, a Polgármesteri Hivatal jelenleg gyesen lévő osztályvezetőjével, korábbi neves játékossal párban elindult a versenyen. Az esemény a győri gazdasági és kulturális élet jeles tagjait is vonzotta.

Az ünnepélyes díjkiosztón Hámori Tamás köszönetet mondott a viadal támogatóinak, így egyebek mellett a KPMG-nek és az értékes díjakat felajánló budapesti Corinthia Hotelnek.

A jól sikerült idénynyitót követően máris többen jelezték részvételi szándékukat a Manager Open idei második állomására, a május 11-i kecskeméti fordulóra.

A versenyek turisztikai szempontból sem elhanyagolhatók, hiszen a versenyzők gyakran családjukkal indulnak útnak, és több napra maradnak az adott városban. A június 21-i budapesti regionális  versenyre pedig első ízben a környező országok társszerveitől is várnak játékosokat.

Info: www.menedzserekorszagosszovetsege.hu